Γιάννης Κώτσιρας: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική πάσα»

0
150
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Ο Γιάννης Κώτσιρας ήταν για μια ακόμη φορά το πρόσωπα που είχε ουσιαστικό ρόλο και στη δημιουργία μεταξύ άλλων στη δεξιά πτέρυγα του Αστέρα στο παιχνίδι της «Λεωφόρου» επί του Παναθηναϊκού, αλλά και το πρόσωπο που δημιούργησε το πρώτο γκολ των «Αρκάδων». Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι novasports.

Ο Γιάννης Κώτσιράς μετά το τέλος της αναμέτρησης ερωτήθηκε για το πώς σχολιάζει την συνολική παρουσία του νεαρού Γιάννη Χριστόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα με τον Αρκάς ακραίο αμυντικό να σχολιάζει: «Ναι ο Γιάννης είναι ένα από τα παιδιά που δουλεύει καθημερινά. Εξελίσσεται και είναι τρίτο χρόνο νομίζω με την πρώτη ομάδα. Φέτος παίρνει τις ευκαιρίες του και σίγουρα αν είναι ταπεινός και συνεχίσει να δουλεύει γιατί όχι να κάνει και άλμα παραπάνω στην καριέρα του.» και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ασφαλώς και του μιλάω και εγώ και τα μεγαλύτερα παιδιά όπως ο Χουάν και ο Ματίας. Θέλουμε το καλό των πιο νέων. Θέλουμε να προκόψουν και να μπορέσουν να κάνουν κάτι καλό γενικότερα στη ζωή τους. Νομίζω ότι πρέπει τους μιλάμε για να υπάρχει μια ισορροπία και να έχουν ταπεινότητα, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν παραπάνω.».

Για την πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά και στα play-off, Κώτσιρας είπε: «Νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάζει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και σήμερα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν είχαμε 1-2 πιο καλές επιλογές στην τελική πάσα και σημειώναμε ένα τρίτο γκολ. Και ο Παναθηναϊκός βέβαια είχε ευκαιρία με το δοκάρι που είχε. Εμείς απολαμβάνουμε το παιχνίδι μας. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής μας και σίγουρα νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι δεν θα είμαστε εύκολοι για κανέναν αντίπαλο. Έχουμε τρία παιχνίδια. Θα τα παλέψουμε και αυτά ούτως ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στα play-off.».

Για την ιδιαίτερη ικανοποίησή από τον ίδιο, ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα σχολίασε: «Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο ότι είμαστε στα play-off που είχαμε θέσει σαν στόχο εξ’ αρχής. Είπαμε ότι θα έρθουμε να το ευχαριστηθούμε, το απολαμβάνουμε. Σίγουρα όταν παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες υπάρχουν στιγμές που υποφέρεις και πρέπει να αγωνιστείς πολύ αλλά σίγουρα είναι ευχάριστο το γεγονός ότι, παίζουν νέα παιδιά όπως ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Αλί Μπαμπά, ο Παναγιώτης Τζίμας. Είναι πολύ όμορφο να μπουν και αυτοί σιγά-σιγά στην ομάδα και αργότερα να αποδώσουν τα αναμενόμενα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here