Γιατί δεν έχει ακόμη παραδοθεί το γήπεδο Τεγέας;

0
213

Έχουν περάσει ήδη έξι μήνες από την περίοδο στην οποία ο ανάδοχος εργολάβος ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του τεχνικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τεγέας, αλλά με τις όποιες μικρό-εκκρεμότητες να υπολείπονται για να ολοκληρωθεί η σύμβαση, για την οποία να θυμίσουμε ότι δεν προβλεπόταν ούτε η κατασκευή ή ανακαίνιση των αποδυτηρίων αλλά ούτε και η κατασκευή κερκίδας και τουαλέτες.

Έχουν περάσει περίπου 4,5 μήνες όταν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και αρμόδιος για θέματα αθλητισμού είχε αναφερθεί για το γήπεδο της Τεγέας στην αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση», αναφέροντας όταν υπολείπονται εκκρεμότητες οι οποίες θα ολοκληρωθούν σύντομα. Βέβαια ο κ. Ρουμελιώτης δεν μας είχε δώσει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά το θέμα είναι ότι έχουμε μπει στο Καλοκαίρι του 2019 και ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ή πιο συγκεκριμένη εκτίμηση για την παράδοση του γηπέδου. Σε ανάλογο «μήκος κύματος» είχαν κυμανθεί και οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Γιαννακούρα στην εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» επίσης περί τα τέλη Ιανουαρίου.

Το θέμα είναι ότι μετά τις αλλαγές σε πρόσωπα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι άγνωστό κατά πόσο θα επηρεαστεί το ζήτημα της ολοκλήρωσης του γηπέδου Τεγέας και της παράδοσης του προς χρήση. Δεν είναι δυνατόν το έργο να έχει ολοκληρωθεί κατά 70% και από το περασμένο Φθινόπωρο μέχρι σήμερα το γήπεδο να μην έχει παραδοθεί προς χρήση, χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη.

Ερωτηματικά αποτελεί και τι θα γίνει με την κατασκευή των αποδυτηρίων, την τοποθέτηση κερκίδας και την τοποθέτηση τουαλετών που χωρίς αυτές τις υποδομές το γήπεδο δεν πρόκειται ποτέ πάρει άδεια χρήσης από την ΕΠΣ Αρκαδίας για τέλεση επίσημων αναμετρήσεων. Από την άλλη το αρδευτικό σύστημα στο γήπεδο της Τεγέας έχει τοποθετηθεί και είναι έτοιμο προς χρήση ή θα βιώσουμε μεγάλες στιγμές αντάξιες με το γήπεδο Φιλικών; Κι αυτό γιατί αν και εξ’ αρχής προβλεπόταν τοποθέτηση συστήματος ποτίσματος του αγωνιστικού χώρου, πότε δεν τοποθετήθηκε μέχρι σήμερα!

Δυστυχώς για ακόμη ένα έργο υποδομής δεν υπήρξε εξαίρεση στον κανόνα που θέλει να συνοδεύεται από πολύμηνες καθυστερήσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here