Γιώργος Μπαλής: Ακόμη πιο ώριμος και με αυξημένα καθήκοντα τη νέα σεζόν

0
300

Η φετινή σεζόν βρίσκει το Σύλλογο Δρομέων διαφορετικό από πέρυσι, να προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μια χρονιά στην οποία ο μεγάλος στόχος για τους «κυανοκίτρινους» είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Η μη αγωνιστική παρουσία για διαφορετικούς λόγους των Διαμαντή Μπουρή και Σπύρου Καλούλη για διαφορετικούς λόγους από τους Δρομείς αλλά και αυτή του Στέλιου Χατζόπουλου, αυξάνουν τις υποχρεώσεις των παικτών της φετινής ομάδας. Ειδικά για τον Γιώργο Μπαλή τα αγωνιστικά του καθήκοντα αυξάνονται αφού πέρα από το οργανωτικό «βάρος» καλείται να επωμιστεί και περισσότερους ρόλους στο σκοράρισμα. Το «βάθος» του πάγκου στον Αρκαδικό σύλλογο φέτος δεν φαίνεται ότι θα είναι αρκετά μεγάλο και γι’ αυτό άλλωστε άπαντες θα έχουν αυξημένους ρόλους.

Ο Μπαλής αξίζει να σημειωθεί ότι αν κρίνει από τις προπονήσεις και τα πρώτα επίσημα και ανεπίσημα φιλικά ματς, δείχνει να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση σε ότι αφορά τους δύο βασικούς τους ρόλους στην επίθεση (οργάνωση και σκοράρισμα). Ειδικά στο πρόσφατο φιλικό ματς επί του Ίκαρου Νέας Σμύρνης ο νεαρός γκαρντ ήταν πολύ καλός. Βοήθησε την ομάδα στο τακτικό κομμάτι στην επίθεση, ενώ παράλληλα βρήκε και πολλές λύσεις προς το αντίπαλο καλάθι με 21 προσωπικούς πόντους.

Βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι οργανωτικά ο ίδιος μπορεί να βοηθηθεί από τον Γιάννη Κόκκορη που δείχνει να είναι πολύτιμη προσθήκη σ’ αυτό τον τομέα για τους «Αρκάδες».

Φαίνεται να είναι ακόμη πιο ώριμος σε ότι αφορά το παιχνίδι του, αλλά το σημαντικότερο με πολύ καλή αγωνιστική διάθεση, καθώς φαίνεται να απολαμβάνει την παρουσία του και στη φετινή ομάδα του Συλλόγου Δρομέων. Η χρονιά δεν θα είναι εύκολη για τον Αρκαδικό σύλλογο φέτος. Είναι σημαντικό όμως οι παίκτες της ομάδας να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, διάθεση να ευχαριστηθούν τη χρονιά μπασκετικά, ανεξαρτήτως αν η ομάδα καταφέρει να πετύχει ή όχι τους στόχους της και φυσικά υγεία. Και υπό αυτές τις προϋποθέσεις ο Γιώργος Μπαλής φέτος φαίνεται ότι θα είναι από τους παίκτες της ομάδας που θα ξεχωρίσουν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here