Γιώργος Σωτηρόπουλος: «Καταγραφή υλικών στο κολυμβητήριο Τρίπολης για να κερδίσουμε χρόνο»

0
149

Σε επίσημη τοποθέτηση μέσω επιστολής του προχώρησε ο Γενικός Συντονιστής Αγωνιστικού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιώργος Σωτηρόπουλος, για το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης και τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε επίπεδο υλικού και αθλητικού εξοπλισμού για να μπορούν οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις να φιλοξενήσουν επίσημους αγώνες της ΚΟΕ.

Αφορμή γι’ αυτή την παρέμβαση του κ. Σωτηρόπουλου, αποτέλεσε η πρόσφατη προγραμματισμένη διαδικτυακή συζήτηση με την Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία, τα στελέχη της οποίας ενημέρωσαν τον Γενικό Συντονιστή Αγωνιστικού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, για τα τι θα πρέπει να διαθέτουν τα κολυμβητήρια της Περιφέρειας, ούτως ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία επίσημων αγώνων.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Γιώργου Σωτηρόπουλου, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με μεγάλη μου χαρά άκουσα τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, σε συνέντευξή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να αναφέρεται σε εξελίξεις σχετικά με το αγαπημένο μας κολυμβητήριο, λέγοντας πως σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα.

Ως Γενικός Συντονιστής Αγωνιστικού Προγράμματος Πελοποννήσου, μεταφέρω τις τελευταίες αποφάσεις της Ομοσπονδίας, ώστε όταν με το καλό ολοκληρωθούν οι εργασίες, ο τόπος μας, να μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις, αλλά ταυτόχρονα, λόγω μη λειτουργίας του, να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τον εξοπλισμό.

Ειδικότερα, σας γνωρίζω ότι στις 2 Ιουνίου, σε διαδικτυακή συζήτηση με την ΚΟΕ, ως γενικός συντονιστής αγωνιστικού προγράμματος της ομοσπονδίας, ενημερώθηκα πως για να γίνονται αγώνες στα κολυμβητήρια με την επίσημη αναγνώριση της ΚΟΕ θα πρέπει να υπάρχει ο απαραίτητος αθλητικός εξοπλισμός. Στη συνέχεια μου έστειλαν έγγραφο με το τι χρειάζεται και ποια είναι αυτά τα υλικά. 

Προτείνω, προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα διεξαγωγής μεγάλων διοργανώσεων στο μέλλον, να προβεί ο Δήμος, σε συνεργασία με τα αναγνωρισμένα από την ΓΓ Αθλητισμού σωματεία κολύμβησης, στην απαραίτητη απογραφή υπαρχόντων υλικών και στη συνέχεια, αυτά τα οποία απαιτεί η ΚΟΕ να εξασφαλισθούν, έτσι ώστε, όταν ανοίξει το κολυμβητήριο, μετά τις επισκευές – αναβαθμίσεις, να μπορούμε να διεκδικήσουμε επίσημους και αναγνωρισμένους αγώνες κολύμβησης και πόλο, για το καλό του αθλήματος αλλά και της προβολής της πόλης μας, όπως στο παρελθόν.

Μετά τιμής!
Ο Γενικός Συντονιστής Αγωνιστικού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου,
Γιώργος Σωτηρόπουλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here