Γιώργος Σωτηρόπουλος: «Καταπληκτική ομάδα ο Άγιος Ιερόθεος αλλά και ο Παναρκαδικός όχι τυχαία ομάδα»

0
438

Μετά το τέλος της διοίκησης από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας ο γενικός αρχηγός του Παναρκαδικού μίλησε για το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας το οποίος βρήκε τον Παναρκαδικό νικητή με σκορ 2-0 επί του Αγίου Ιερόθεου.

Στο σχόλιό του ο κ. Σωτηρόπουλος σχολίασε: «Είναι γεγονός ότι κάναμε με το δεξί την αρχή μας απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα την οποία θα βρούμε στην πορεία μπροστά μας. Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ Υγεία. Να τους ευχαριστήσουμε για τη νίκη. Έδειξαν τα παιδιά ότι κατανοούν πλήρως τις απαιτήσεις. Βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι είχαν και μεγάλο άγχος. Ήταν το πρώτο επίσημο ματς και μέσα στην έδρα τους. Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο προσπάθησε να τους αποφορτίσει και πιστεύω ότι τα κατάφεραν. Ο Άγιος Ιερόθεος ήταν καταπληκτική ομάδα και είδαμε να πετάει «φωτιές» μπροστά, αλλά και η δική μας ομάδα δεν είναι τυχαία και πιστεύω ότι θα έχουμε την ανάλογη πορεία.».

Σχετικά με την παρουσία και του κόσμου στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες σε επίσημο ματς, ο γενικός αρχηγός του Παναρκαδικού είπε: «Ο κόσμος μας έχει αγαπήσει. Φάνηκε αυτό και από την προσέλευσή του, παρ’ όλο που ήταν μια βροχερή ημέρα καθώς και από τα ιδιαίτερα μέτρα λόγω της πανδημίας με τον covid-19. Θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι για να μπουν στο γήπεδο, με χρήση μάσκας. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα μεγάλη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας. Τους χορηγούς που τους έχουμε αυτή τη στιγμή και μας στηρίζουν όλη τη χρονιά. Το Δήμο Τρίπολης βέβαια και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Πρέπει όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους αδερφούς Καναβέτα οι οποίοι είναι δίπλα αγόγγυστα και πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας θα είναι τέτοια που θα τους ανταμείψει. Οι κόποι τους δεν πρόκειται να πάνε χαμένοι και ένα τεράστιο ευχαριστώ και προς αυτούς.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here