Γρηγόρης Παναγιώταρος: «Μπράβο στα κορίτσια και σε όλους όσους βοήθησαν» (+ηχήτ.)

0
251

Μετά η νίκη-άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία και τον τίτλο ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, κ. Γρηγόρης Παναγιώταρος αναφέρθηκε στη σπουδαία επιτυχία της ομάδας.

Ο κ. Παναγιώταρος τόνισε ότι η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον πιο ευχάριστο τρόπο μεταξύ συνεργατών, φίλων, φιλάθλων που έχουν σταθεί δίπλα στην ομάδα και κάνουν να ξεχνάς όλες τις δυσκολίες και άσχημες που έχεις ζήσει μέσα στη χρονιά.

Στο αν το «κλειδί» αποτελούσε η εμπιστοσύνη στις παίκτριες για τη φετινή επιτυχία ο κ. Παναγιώταρος συμφώνησε και τόνισε στις παίκτριες του ότι δεν μπορεί να χαθεί ο στόχος μετά από την τόσο καλή πορεία στη διάρκεια της χρονιάς μετά από ένα σημείο. Πρόσθεσε ότι «Παρ’ ότι από την αρχή δεν είχαμε στη διάθεσή μας την Πέννυ Αναστοπούλου λόγω ανωτέρας βίας, βρήκαμε τον τρόπο και με την έλευση και κοριτσιών που ήρθαν μετά και βοήθησαν να βελτιωθεί η ομάδα και τα υπόλοιπα κορίτσια για να φτάσει στο στόχο.».

Αναφέρθηκε στη δεδομένη και απόλυτη στήριξη της ομάδας από τη διοίκηση και τους ιδιοκτήτες της ομάδας αλλά και από το φίλαθλο κοινό και σχολίασε ότι επρόκειτο για μια καινούργια ομάδα που συγκεντρώθηκε 3 Σεπτεμβρίου και έπρεπε μέσα στους επόμενους 8 μήνες να στεφθεί πρωταθλήτρια. Πρόσθεσε ότι δεν ήταν εύκολο να συμβεί αλλά η ομάδα και τα κορίτσια τα κατάφεραν, δίνοντας μπράβο σε όσους τα κατάφεραν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Τόνισε τέλος ότι αυτοί που δικαιούνται να αφιερώσουν κάπου το πρωτάθλημα είναι μόνο οι παίκτριες της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here