ΓΣ Αρκαδίας: «Πολύ καλή παρουσία και στο Διασυλλογικό Κ18»

0
601

Με ανακοίνωσή του ο ΓΣ Αρκαδίας, επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του συλλόγου και στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 05/07.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Η πολύ καλή παρουσία του συλλόγου μας συνεχίστηκε και διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ την Κυριακή 5/7/2020 στο ΔΑΚ Τρίπολης. Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας τα πήγαν περίφημα και κατέκτησαν συνολικα 14 μετάλια (7 χρυσά,3 ασημένια, 4 χάλκινα) φαίρνοντας και αυτή τη φορά στην 1η θέση της Γενικής Βαθμολογίας τον Γ.Σ. Αρκαδίας!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, προσπάθησαν για το καλύτερο!! Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας για την εξαιρετική δουλειά τους!! Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών και των αθλητριών για την στήριξή τους και βέβαια ευχαριστούμε τον φίλο του Συλλόγου Φώτη Αλεξόπουλο για την προβολή του και το φωτογραφικό υλικό!!

Ευελπιστούμε σε ανάλογες εμφανίσεις και επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στην Πάτρα το ερχόμενο  Σαββατοκύριακο!!

Καλή επιτυχία σε όλους!!».

Κλείνοντας σημειώνεται ότι ο ΓΣ Αρκαδίας στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ!8, κατέκτησε την πρωτιά στο σύνολο, την πρωτιά στα αγόρια και την 2η θέση στα κορίτσια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here