Δήλωση Σωτηρόπουλου για την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Παναρκαδικού

0
353

Τις τελευταίες ώρες πολύ σημαντικές εξελίξεις υπήρξαν στις τάξεις του Παναρκαδικού με τον Αντώνη Μαυρέα να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Αρκαδικού συλλόγου, δίνοντας τη θέση του στον Αρκαδικής καταγωγής Θανάση Στάικο.

Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις τοποθετήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook, ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, εξηγώντας μεταξύ άλλων την επιλογή αυτή της Διοίκησης και υπογραμμίζοντας ότι ο “Παναρκαδικός είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει” στη “μάχη” διεκδίκησης της παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά η γραπτή τοποθέτηση του κ. Σωτηρόπουλου έχει χαρακτηριστικά: «Σήμερα είχαμε αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του Παναρκαδικού Α.Ο. Σήμερα αποχαιρετούμε τον φίλο Αντώνη Μαυρέα και υποδεχόμαστε τον 38χρονο Αρκά τεχνικό Θανάση Στάικο. Όλοι στη Διοίκηση πιστεύουμε ότι αυτή η αλλαγή προπονητή ήταν αναγκαία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και θα σηματοδοτήσει μία επανεκκίνηση για την ομάδα μας προκειμένου όλοι μαζί να την κρατήσουμε στη Γ Εθνική κατηγορία. Συνεχίζουμε δυνατά την προσπάθειά μας και αφήνουμε τους “γνωστούς – άγνωστους” συντάκτες να βγάζουν την κακία τους με ανώνυμα σχόλια. Σε όλους αυτούς θυμίζουμε ότι ο Παναρκαδικός είναι μεγάλος και κυρίως είναι πολύ σκληρός για να …πεθάνει!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here