Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης για το ΔΑΚ Τρίπολης ως έδρα της β’ ομάδας του Αστέρα και τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων

0
108

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του 3X3 ΔΕΗ Street Basketball το απόγευμα της Κυριακής (30/06) ο Δήμαρχος Τρίπολης απάντησε και σε σχετικό ερώτημα για τις αδειοδοτήσεις λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και για το θέμα του γηπέδου στο ΔΑΚ Τρίπολης και της προοπτικής χρήσης του ως έδρα από την β΄ ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στην Super League 2.

Σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα ο Δήμαρχος Τρίπολης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις έγινε τις προηγούμενες ημέρες μια σύσκεψη στην Περιφέρεια στην οποία συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Λαγός. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νόμου οι απαιτήσεις είναι πάρα πολλές, όμως απ’ ότι με ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος στη σύσκεψη που έγινε, διαπίστωσαν ότι τα πράγματα είναι πιο απλά. Είναι σαφές ότι θα πρέπει οι αθλητικές μας υποδομές θα πρέπει να εναρμονιστούν με το Νόμο και θα το κάνουμε. Είναι δεδομένο αυτό και ότι απαιτείται να γίνει, θα γίνει.

Όσον αφορά τον Αστέρα, πραγματικά υπάρχει ένα αίτημα προκειμένου να παραχωρηθεί το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Τρίπολης, ώστε να αγωνίζεται η β’ ομάδα που δημιουργεί ο Αρκαδικός σύλλογος. Είμαστε θετικοί. Βέβαια το αίτημα θα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο και πιστεύω ότι θα ψηφιστεί από όλες τις παρατάξεις.

Να ενημερώσω, γιατί υπάρχει μια ανησυχία ότι οι αθλητές που κάνουν στίβο και οι άνθρωποι που περπατούν στις εγκαταστάσεις θα επηρεαστούν, ότι με τον Αστέρα που συζητήσαμε θέλουν το γήπεδο για μία φορά την εβδομάδα το πρωί για προπόνηση και ένας αγώνας κάθε 15 μέρες. Νομίζω όμως ότι τα οφέλη του να χρησιμοποιείται το ΔΑΚ Τρίπολης για να παίζει η β’ ομάδα του Αστέρα Τρίπολης σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που σημαίνει ότι κόσμος και ομάδες από άλλες περιοχές θα έρχονται στην πόλη μας είναι πολύ σημαντικότερα. Επιπλέον υπάρχει η πρόθεση από τον Αστέρα και ο χλοοτάπητας να αντικατασταθεί ή ολόκληρος ή το μεγαλύτερο κομμάτι του, ώστε να είναι επιπέδου Super League, αλλά και στα αποδυτήρια να γίνουν οι αντίστοιχες εργασίες ώστε να είναι αξιοπρεπή.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here