Δεν κατεβαίνει στο Α’ τοπικό η Δόξα Μεγαλόπολης – Από ποια ομάδα θα καλυφθεί το κενό

0
508

Μετά από επίσημη ενημέρωση που είχαμε από την ΕΠΣ Αρκαδίας, η Δόξα Μεγαλόπολης τελικά δεν δήλωσε συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Κατά συνέπεια πλέον υπάρχει μία κενή θέση στο προσεχές πρωτάθλημα για την οποία οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν θα καλυφθεί ή όχι και στο αν το πρωτάθλημα διεξαχθεί με 13 ή 12 ομάδες.

Βάσει λοιπόν της περσινής προκήρυξης του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας, στην περίπτωση που η ομάδα που κατακτήσει την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία, δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε θα κληθεί η ομάδα που κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα (ΑΟ Νεστάνης) να δηλώσει αν αποδέχεται ή όχι να καλύψει την κενή θέση. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει αποδοχή, τότε η ίδια διαδικασία θα πραγματοποιηθεί και με την ομάδα που κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας (Άρης Τρίπολης). Αν και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρξει αποδοχή συμμετοχής, τότε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα διεξαχθεί με 12 ομάδες.

Ανακεφαλαιώνοντας, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε για το αν τελικά η Α’ κατηγορία της σεζόν 2023-24 θα περιλαμβάνει τον ΑΟ Νεστάνης ή τον Άρη Τρίπολης ή καμία από τις δύο ομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here