Δεν κρύφτηκε ο προβληματισμός του Μεϊδάνη μετά το ματς επί της Θύελλας Ραφήνας

0
228

Η εμφάνιση της ΑΕΚ Τρίπολης το ματς της Κυριακής με Θύελλα Ραφήνας δεν ήταν ικανοποιητική. Η ομάδα της Τρίπολης σε δεύτερο διαδοχικό ματς δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Στοιχεία που δεν είχε η ομάδα της ΑΕΚ ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης, η αποτελεσματικότερη και με λιγότερα λάθη κυκλοφορία της μπάλας και το πάθος που σε αρκετές περιπτώσεις έλειπε.

Ο κόουτς της ΑΕΚ Τρίπολης Δημήτρης Μεϊδάνης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την απόδοσή της ομάδας. Όχι γιατί η ομάδα δεν μπορεί να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο κάτι παραπάνω. Αντιθέτως! Γνωρίζει ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά τις δύο τελευταίες δεν φάνηκε αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Προφανώς και οι σκέψεις του κόουτς με τον στενό συνεργάτη του μετά το τέλος του ματς που για κάποια λεπτά παρέμειναν καθισμένοι στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», έχει να κάνει με τους λόγους που αποτρέπουν τους παίκτες να βγάλουν τα πραγματικά αγωνιστικά στάνταρ της ομάδας.

Ο κόουτς αρκετές φορές ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του, περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα στις επιλογές τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΑΕΚ Τρίπολης είχε αρκετά στημένα από τα οποία δεν βγήκε τίποτα καλό προς την αντίπαλη εστία. Κι αυτό σε σημαντικό βαθμό έχει να κάνει και με το μυαλό και συγκέντρωση των παικτών.

Είναι γεγονός πάντως ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο ακόμη. Μια άπειρη ομάδα σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών και αρκετά νέα παιδιά μεταξύ κάποιων εμπειρότερων παικτών χρειάζεται χρόνο. Σαν να μην φτάνουν μόνο αυτά, η ομάδα έχει ήδη ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς με τους Κολλιόπουλο, Μάγγο (που επέτρεψε πρόσφατα σε ρυθμούς) κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here