Δεύτερη θέση για τον ΓΣ Αρκαδίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 (3ος όμιλος)!

0
153

Η εμφάνιση του ΓΣ Αρκαδίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16 της Πάτρας (3ος όμιλος) το διήμερο 11-12 Ιουλίου ήταν εξαιρετική. Ο Αρκαδικός σύλλογος κατάκτησε την 2η θέση ανάμεσα σε 48 σωματεία που εξασφάλισαν βαθμούς είτε στα αγόρια, είτε στα κορίτσια, γεγονός που αποτυπώνει το μέγεθος της επιτυχίας!

Ο ΓΣ Αρκαδίας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το γεγονός αυτό αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θαυμάσιες εμφανίσεις από όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ με 10 μετάλλια στο σύνολο είχαν σαν αποτέλεσμα την δεύτερη θέση στη συνολική βαθμολογία με 106 βαθμούς (56 στα κορίτσια και 50 στα αγόρια) στον 3ο Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16 που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα ανάμεσα σε περισσότερα από πενήντα συμμετέχοντα σωματεία!

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας σε όλους τους προπονητές του Γ.Σ. Αρκαδίας, και βέβαια στους γονείς των αθλητών που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες όλων μας.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη λόγω κυρίως των δυσκολίων όλων των ειδών που προέκυψαν από την πανδημία, παρόλα αυτά ο αγώνας συνεχίστηκε από όλους, και σε αυτούς τους αγώνες ήρθε μια σοβαρή δικαίωση για όλους!!

Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά τα οποία εκπροσωπούν και προβάλουν την Τρίπολη και την Αρκαδία με τον καλύτερο τρόπο Πανελληνίως!! Καλή συνέχεια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και σε όσους και όσες ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους δραστηριότητα .. Καλό Καλοκαίρι!!».

– Τα πλήρη αποτελέσματα του 3ου ομίλου μπορεί κανείς να διαβάσει αναλυτικά ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here