Δεύτερος ο Καστραντάς στη Ρόδο με την Εθνική ομάδα!

0
741
ΦΩΤΟ: HELLENIC-CYCLING.GR

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση κατάφερε να πετύχει ο Χάρης Καστραντάς την Κυριακή 3 Μαρτίου στη Ρόδο, εκεί όπου διεξήχθη το Grand Prix της Ρόδου με τη συμμετοχή 148 αθλητών από πολλές χώρες! Ο Καστραντάς βρέθηκα στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου με την Εθνική μας ομάδα που εκτός από τον Τριπολίτη ποδηλάτη αποτελούσαν και οι Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιώργος Μπούγλας, Μιχάλης Κορτσιδάκης και Μιλτιάδης Γιαννούτσος.

Ο Καστραντάς για ακόμη έναν αγώνα επιβεβαίωσε την καλή του αγωνιστική κατάσταση η οποία αυτή τη φορά συνδυάστηκε με μια δεύτερη θέση και ένα αργυρό μετάλλιο.

Στην 6η θέση τερμάτισε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, στην 17η ο Γιώργος Σταυρακάκης, στην 37η ο Γιώργος Μπούγλας, στην 39η ο Μιχάλης Κορτσιδάκης και στην 53η ο Μιλτιάδης Γιαννούτσος. Νικητής του αγώνα ήταν ο Σέρβος Ντούσαν Ράγιοβιτς δεύτερος ο Καστραντάς και τρίτος ο Ολλανδός Λούκ Μπάγκτερ.

ΦΩΤΟ: HELLENIC-CYCLING.GR

Η απόσταση του αγώνα ήταν 186,3 χλμ., διοργανωτές ο Ποδηλατικός Όμιλος Ροδήλιος, η Sport Hellas Tours και συνδιοργανωτές η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Η Εθνική μας ταξίδεψε στην Ρόδο με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Μιχάλη Φαραντάκη, Φώτη Ζέγκλη και τον έφορο Εθνικής ομάδας δρόμου Παναγιώτη Γρούβα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here