Δημήτρης Λυμπερόπουλος: «Πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει να μείνει άνετα στην κατηγορία»

0
409

Ένα πρόσωπο που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στη μεγαλύτερη διάρκεια του β’ μέρους και συνεισφέροντας σημαντικά στο εντυπωσιακό 5-0 του Παναρκαδικού επί του Αστέρα Βλαχιώτη ήταν και ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος μέσος, αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε: «Καταρχάς θα ήθελα να πω ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση συλλογικά, γι’ αυτό και ήρθε αυτό το άνετο 5-0. Με την αλλαγή προπονητή νομίζω ότι άλλαξε και η ψυχολογία της ομάδας. Ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Τώρα για μένα προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Θεωρώ ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση και θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω και στη συνέχεια την ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή.».

Αναφορικά με το ποια στοιχεία συνετέλεσαν στο να έρθει αυτό το αποτέλεσμα ο Λυμπερόπουλος πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι οι παίκτες έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι η ομάδα έτσι; Κάθε παίκτης που βρίσκεται στον Παναρκαδικό, γνωρίζει που βρίσκεται, τι ιστορία έχει αυτή η ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι το κάναμε πολύ καλά σήμερα. Σίγουρα έφυγαν κάποια καλοί παίκτες από την ομάδα, ήρθε σήμερα ένα καινούργιο παιδί, ο Θωμάς που ήταν πάρα πολύ καλός νομίζω ειδικά για πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα έρθει και κάποιο άλλο παιδί, χωρίς να ξέρω τι σκοπεύει να κάνει η διοίκηση και πιστεύω ότι εμείς θα πάμε καλά και ότι η ομάδα θα μείνει πολύ γρήγορα στην κατηγορία».

Σχετικά με τις καλές συνεργασίες που έβγαλε με τον αδερφό του Νίκο στον αγωνιστικό χώρο ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος είπε κλείνοντας: «Θέλω να πιστεύω πως ναι. Σήμερα έπαιξα στη φυσιολογική μου θέση. Έτυχε να έχει και το Νίκο μαζί μου, γιατί έπαιξε και αυτός 8άρι σήμερα. Ήμασταν κοντά καθώς γνωριζόμαστε χρόνια μέσα στο γήπεδο, έχουμε κάποιες συνεργασίες, σήμερα τις βγάλαμε και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτό.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here