Δημήτρης Μποροβήλος: «Να καθιερωθεί και η γυναικεία ομάδα του Αστέρα στην Α’ Εθνική» (+ηχήτ.)

0
235

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Δημήτρης Μποροβήλος αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του Αρκαδικού συλλόγου του τίτλου και της ανόδου στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Ο κ. Μποροβήλος μίλησε για μεγάλη συγκίνηση και όμορφες στιγμές. Το να καταφέρνει ο Αστέρα την ίδια ημέρα να πανηγυρίζει την άνοδο στην Α’ Εθνική με την ανδρική και γυναικεία ομάδα. Συνεχάρηκε τις παίκτριες, τους προπονητές και όλο το έμψυχο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης, καθώς πέτυχαν κάτι το ακατόρθωτο, δημιουργώντας μια καινούργια ομάδα από το «μηδέν» στη Β’ Εθνική πανηγυρίζοντας μετά από μερικούς μήνες την άνοδο στη Β’ Εθνική. Σχολίασε ότι η γυναικεία ομάδα θα φέρει δόξες ανάλογες της ανδρικής ομάδας και ακόμη μεγαλύτερες.

Ο κ. Μποροβήλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πρωτεργάτες του όλου «οικοδομήματος» που ακούσει στο όνομα Αστέρας Τρίπολης, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη. Συμπλήρωσε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι δίπλα στην ομάδα κάθε στιγμή, αγαπούν αυτό που δημιούργησαν αποτελώντας μεγάλοι ευεργέτες για την ομάδα και τον τόπο τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here