Δημιουργία λογαριασμών Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης πραγματοποιεί η ΕΟΚ

0
124

Η ΕΟΚ ανακοινώνει τη δημιουργία δύο λογαριασμών για την ανάπτυξη του αθλήματος και την αλληλεγγύη έναντι των σωματείων.

Οι αριθμοί των ανωτέρω λογαριασμών EUROBANK έχουν ως εξής:

1) Ο λογαριασμός ΑΝΑΠΤΥΞΗ  (GR8602603940000190200165463) και
2) Ο λογαριασμός ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (GR5802602520000150200564422).

Στον λογαριασμό ΑΝΑΠΤΥΞΗ θα κατατίθενται όλα τα παράβολα που αφορούν τους ξένους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς και όλα τα παράβολα συμμετοχής Ελλήνων παικτών στην Basket League. Επίσης, στον λογαριασμό ΑΝΑΠΤΥΞΗ θα κατατίθενται και δωρεές τρίτων για την ενίσχυση του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ.

Όλα τα χρήματα του ειδικού λογαριασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ θα κατευθύνονται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ και ο λογαριασμός θα εποπτεύεται από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από δύο μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ και από τον Γενικό Διευθυντή της ΕΟΚ.

Στον λογαριασμό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ θα κατατίθενται όλα τα χρήματα που αφορούν τις μεταγραφές των αθλητριών και των αθλητών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ,  καθώς και όλα τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται από τις δικαστικές επιτροπές. Επίσης, στον λογαριασμό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ θα κατατίθενται και δωρεές τρίτων στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικής υπευθυνότητας της ΕΟΚ.

Όλα τα χρήματα του ειδικού λογαριασμού ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ θα κατευθύνονται αποκλειστικά και μόνον για την ενίσχυση ακαδημιών και ομάδων ακριτικών και νησιωτικών περιοχών. Ο λογαριασμός θα εποπτεύεται από τριμελή Επιτροπή αποτελούμενη από δύο μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ και από τον Γενικό Διευθυντή της ΕΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here