Το Δημοτικό γήπεδο Φιλικών «πρασίνισε» και πάλι! – Στην τελική ευθεία οι εργασίες

0
557

Οι εργασίες του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο στα πλαίσια των συνολικών παρεμβάσεων ανακαίνισής του. Το «Κ.Ε.» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/10) στις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και είδε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών.

Ο καινούργιος συνθετικός χλοοτάπητας έχει πλέον τοποθετηθεί με τις εικόνες να εντυπωσιάζουν (κι αυτό γιατί δυστυχώς τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου). Σύμφωνα με πληροφορίες την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να τοποθετηθούν οι εστίες του γηπέδου καθώς και οι πάγκοι των ομάδων. Παράλληλα στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τοποθετηθεί στον αγωνιστικό χώρο και το απαραίτητο καουτσούκ, που ήδη βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών.

Το προηγούμενο διάστημα τοποθετήθηκε η μεταλλική περίφραξη που αναβάθμισε σημαντικά την εγκατάσταση αντικαθιστώντας τα φθαρμένα και σκουριασμένα συρματοπλέγματα. Επίσης τοποθετήθηκαν πλαστικά καθίσματα και στις δύο ακραίες κερκίδες. Τέλος μια σημαντική παρέμβαση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα είναι και η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου.

Πλέον είναι θέμα λίγων ημερών όπως όλα δείχνουν προκειμένου να διατεθεί το γήπεδα στα σωματεία της περιοχής τόσο για προπονήσεις όσο και για τους επίσημους αγώνες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here