Διαδικτυακή συνάντηση του τομέα των ρίψεων με θέμα και το ενδεχόμενο τριήμερου προπονητικού καμπ στην Τρίπολη

0
100

Συνάντηση μέσω της πλατφόρμας zoom είχε το βράδυ της Τετάρτης (27/04), ο τομέας των ρίψεων. Η μέχρι τώρα ανασκόπηση της χρονιάς, αλλά και ο προγραμματισμός αυτής που ακολουθεί ήταν το βασικό θέμα συζήτησης των τεχνικών με τον τομεάρχη ρίψεων Χρήστο Παπαδόπουλο.

Βασικός σκοπός των συναντήσεων είναι να γίνεται ενημέρωσε πάνω σε διαδικαστικά ζητήματα, καθώς και να εντοπίζονται τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα γκρουπ σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό ο Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να επισημάνει για μία ακόμη φορά διαδικασίες που αφορούν στους μεγάλους αγώνες της θερινές σεζόν και έχουν να κάνουν με τη διαδικασία πρόκρισης, αλλά και συμμετοχής.

Σ’ ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το ενδεχόμενο τριήμερης προετοιμασίας στην Τρίπολη, στο περιθώριο της διεξαγωγής του Φεστιβάλ Ρίψεων Τρίπολης «Μανώλης Μανωλόπουλος» που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 15/05/2022. Το τριήμερο προπονητικό καμπ είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί τις ημέρες πριν τον αγώνα.

Επίσης συζητήθηκαν διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν το χώρο των Ελληνικών ρίψεων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στη συνάντηση ήταν τόσο ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου, όσο και ο πρόεδρος της ΕΣΑΣ, Κώστας Κεντέρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here