Διαδικτυακό σεμινάριο για την διαδικασία εγγραφής στο μητρώο της ΓΓΑ

0
232

Μετά τις υποχρεωτικές διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα τα σωματεία προκειμένου να αποκτήσουν ειδική αθλητική αναγνώριση, ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο με το οποίο η Ομοσπονδία θα ενημερώσει τα εκπροσώπους σωματείων για τη διαδικασία εγγραφής στα Μητρώα της ΓΓΑ.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει θέσει σε λειτουργία το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, στο οποίο μπορούν να μπουν και να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους τα Σωματεία που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της καταχώρησης στο Μητρώο όλων των απαιτούμενων στοιχείων των Σωματείων, θα τους δώσει τη δυνατότητα:

α) να εισπράξουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση,

β) να αποκτήσουν το δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ, και

γ) να έχουν δικαίωμα χρήσης των εγκαταστάσεων των Εθνικών και Δημοτικών Σταδίων.

Ο ΣΕΓΑΣ, θέλοντας να διευκολύνει τους εκπροσώπους των Σωματείων στη διαδικασία εγγραφής και υποβολής του φακέλου του σωματείου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 09.00μ.μ. με εισηγητή τον Τεχνικό Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας κ. Στέφανο Ματάκη.

Η επεξηγηματική διαδικασία της δημιουργίας λογαριασμού και της συμπλήρωσης των πεδίων που αφορούν τα στοιχεία του σωματείου σε διοικητικό, οικονομικό, φορολογικό και αθλητικό επίπεδο θα συνεισφέρει στην ολοκλήρωση της εγγραφής στο Αθλητικό Μητρώο και στην επίλυση τυχόν ερωτημάτων που έχουν προκύψει από την επαφή των εκπροσώπων με την πλατφόρμα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here