Διαδοχικά ματς στην αυγή του 2021 με δύο «κυρίαρχους» στόχους

0
69
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Το ξεκίνημα του 2021 για τον Αστέρα Τρίπολης αποδεικνύεται μια αρκετά απαιτητική περίοδος τόσο σε επίπεδο δύσκολων αναμετρήσεων όσο επίσης και σε επίπεδο διαδοχικών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μια περίοδος που απαιτεί συνεχής αγωνιστική ετοιμότητα, διαχείριση δυνάμεων και προσπάθεια για εξασφάλιση ενός επιθυμητού ρυθμού που μπορεί να βγάλει από τις πρώτες περίπου 5 εβδομάδες του νέου χρόνου τον Αστέρα με περισσότερα θετικά παρά αρνητικά αποτελέσματα τα οποία θα κρατήσουν εντός στόχων τους «Αρκάδες».

Μέσα στις πρώτες 38 ημέρες του 2021 ο Αστέρας Τρίπολης θα κληθεί να δώσει συνολικά 10 επίσημες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Super League 1 και το Κύπελλο Ελλάδος. Δηλαδή οι «κυανοκίτρινοι» καλούνται για το συγκεκριμένο διάστημα να δίνουν ένα επίσημο ματς κάθε 3,8 ημέρες.

Αναλυτικά οι δέκα πρώτες επίσημες αναμετρήσεις του Αστέρα έχουν ως εξής:

► 03/01: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (14η αγωνιστική).
► 06/01: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-4 (15η αγωνιστική).
► 10/01: Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (16η αγωνιστική).
► 16/01: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (17η αγωνιστική).
► 19-21/01: Άρης – Αστέρας Τρίπολης (Κύπελλο Ελλάδος, 6η φάση).
► 23/01: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ (18η αγωνιστική).
► 26/01: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (19η αγωνιστική).
► 30/01: Αστέρας – Άρης (20η αγωνιστική).
► 02-04/02: Αστέρας – Άρης (Κύπελλο Ελλάδος, 6η φάση).
► 07/02: Βόλος ΝΠΣ – Αστέρας (21η αγωνιστική).

Ο βασικός στόχος για τους «Αρκάδες» είναι διπλός και έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος. Αρχικά σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Super League 1, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά 6άδας και είναι δυνατή η μείωση επιπλέον και της διαφοράς από την πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα. Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη αφού οι τέσσερις πρωτοπόροι έχουν ήδη ξεφύγει βαθμολογικά και όσο δεν θα υποστούν βαθμολογικές απώλειες στη συνέχεια, ο στόχος δεν θα είναι τόσο εφικτός (σε ότι αφορά την 4άδα).

Κατ’ επέκταση η πρόκριση από τη σειρά αγώνων με τον Άρη για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στα προημιτελικά του θεσμού. Άλλωστε για τον Αστέρα το Κύπελλο Ελλάδος και το πώς η ομάδα της Τρίπολης μπορεί να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους, σε κάθε σεζόν. Σε ότι αφορά τη σειρά με τον Άρη δεν είναι εύκολη, καθώς οι «Αρκάδες» θα κληθούν να προκριθούν απέναντι σε μια από τις καλύτερες φέτος ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here