Διακρίσεις για Παπακώστα, Μανιάτη και Χαλκιά του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης

0
78

Ακόμη μια διάκριση σημείωσε ο όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τις διακρίσεις στο τουρνουά του Athlisis Tennis Club στο Άργος από τις Κωνσταντίνα Παπακώστα, Εβελίνα Μανιάτη και Λυδία Χαλκιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Διονυσόπουλου συγχαίρουν τις αθλήτριες του ομίλου Παπακώστα Κωνσταντίνα, Μανιάτη Εβελίνα και Χαλκιά Λυδία για την τριπλή τους επιτυχία στο τουρνουά του Άργους

Τα καλοκαιρινά τουρνουά ξεκίνησαν και οι επιτυχίες της ομάδας μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ένταση. Με τριπλή διάκριση επέστρεψε η ομάδα των μικρών κοριτσιών μας ηλικίας 9 ετών από το τουρνουά που διοργάνωσε το Athlisis Tennis Club στο Άργος. Ήταν ένα τουρνουά για κορίτσια κάτω των 10 ετών, στο οποίο η ακαδημία μας κατέλαβε τρείς θέσεις  με τις μικρές της αθλήτριες.

Πιο συγκεκριμένα την 2η θέση κατέλαβε η Παπακώστα Κωνσταντίνα, η οποία σε 8άρι ταμπλό επικράτησε διαδοχικά της Βυτόγιαννη με 2-0 σετ και της Χαλκιά με 2-1 σετ, χάνοντας στον τελικό από την Ελληνοκαναδή αθλήτρια Κορμπίλας με 2-0 σετ. Στην 3η θέση ο όμιλός μας ευτύχησε να έχει δύο αθλήτριες την Χαλκιά Λυδία και την Μανιάτη Εβελίνα οι οποίες για πρώτη φορά ανεβαίνουν στο βάθρο των επιτυχιών σε open τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια και στις τρείς αθλήτριες του ομίλου μας για την πρώτη τους παρουσία σε open τουρνουά πράσινής μπάλας, η οποία συνοδεύτηκε από διάκριση. Καλή συνέχεια με σκληρή δουλειά στα επόμενα καλοκαιρινά τους παιχνίδια!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here