Διακρίσεις για τους αθλητές του ΠΟ Τρίπολης στη Σπάρτη

0
297

Γεμάτο δράση και διακρίσεις ήταν και το περασμένο Σαββατοκύριακο 09-10/10/2021 για την ομάδα του Π.Ο.Τ. Μετά τη λήξη της 32ης Σπαρτακιάδας και τον αγώνα στο Ξηροκάμπι Λακωνίας όπου οι μικροί αθλητές του Π.Ο.Τ. κατέκτησαν 3 χρυσά μετάλλια, 1 αργυρό και 1 χάλκινο, ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους σεζόν με το Πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, κάνοντας άλλη μία ξεχωριστή εμφάνιση στην Σπάρτη.

Συγκεκριμένα στα αγωνίσματα, αντοχής, ατομικής χρονομέτρησης και ορεινής ποδηλασίας, η Κων/να Μακρή κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια, η Τζωρτζίνα Μακρή ένα αργυρό και δύο χάλκινα, και οι Λευτέρης Μπράτσος και Χρήστος Μάγκλαρης ένα αργυρό και ένα χάλκινο ο καθένας.

Όλοι οι αθλητές επέδειξαν αγωνιστικό πνεύμα και «μαχητικότητα’ τρέχοντας με δύσκολες καιρικές συνθήκες που αντί να τους πτοήσουν τους πρόσφεραν άλλη μια ευκαιρία να ευχαριστηθούν τον αγώνα και να αποδείξουν στους εαυτούς τους, τους φίλους τους και τους γονείς τους, ότι οι κόποι τους αποδίδουν «καρπούς» και το μέλλον, τους επιφυλάσσει κάθε φορά και μεγαλύτερες διακρίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here