Διακρίσεις για Τσούτσο και Νικολάου της ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά της Δαλαμανάρας

0
214

Διπλή διάκριση είχε ο Όμιλος ΑΕΚ Τρίπολης τις προηγούμενες ημέρες στο τουρνουά που διεξήχθη στη Δαλαμανάρα. Συγκεκριμένα οι νεαροί αθλητές, Τσούτσος και Νικολάου με επιτυχημένη παρουσία στο συγκεκριμένο τουρνουά. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του το ΔΣ του Ομίλου ΑΕΚ Τριπολης, αναφέρει αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, συγχαίρουν τους αθλητές του ομίλου τένις Τσούτσο Κων/νο και Νικολάου Στέφανο για τις επιτυχίες τους στο τουρνουά της Δαλαμανάρας.

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αγωνιστικές επιτυχίες των παιδιών της Ακαδημίας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στην κατηγορία των juniors κάτω των 10 ετών και πιο συγκεκριμένα στο πρόσφατο τουρνουά, που έλαβε χώρα στον Όμιλο Ρήγα Α.Ο.Α.Α, τα αγόρια του ομίλου μας κατέλαβαν την 3η θέση στο κυρίως ταμπλό και την 1η σε αυτό του consolation. Ο αθλητής του ομίλου μας Τσούτσος Κων/νος κατέλαβε την 3η θέση στο κυρίως ταμπλό επικρατώντας σε 32άρι ταμπλό (πρώτος γύρος bye) του Χριστόπουλου από τον Αρκαδικό Άτλα και του Αθανασόπουλου επίσης από τον Αρκαδικό Άτλα με 2-0 σετ αντίστοιχα (42, 41 και 41, 53). Στην φάση των ημιτελικών ο Τσούτσος ηττήθηκε από τον Κωστούρο του Ρήγα Α.Ο.Α.Α με 42, 41 κατακτώντας την 3η θέση του κυρίως ταμπλό. Στο ταμπλό consolation ο αθλητής μας Νικολάου Στέφανος κατέλαβε την 1η θέση αφού κέρδισε διαδοχικά τους Μαρινάρο και Χειλάρη με 2-0 σετ και στον τελικό τον Στάθη με το ίδιο σκορ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους δύο μας αθλητές Τσούτσο και Νικολάου, καθώς και στους γονείς τους, τόσο για τις έξοχες εμφανίσεις τους, αν και μικροί στην κατηγορία, όσο και για το ήθος τους εντός και εκτός γηπέδων.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here