Διαρκείας από τον Αστέρα μόνο για πλήρως εμβολιασμένους και κατόχους πιστοποιητικού νόσησης

0
293

Διευκρινιστική δήλωση πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Δημήτρης Μποροβήλος σχετικά με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και τις προϋποθέσεις παρουσία στις εξέδρες. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας του Αστέρα θα αποτελούν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι κάτοχοι σε ισχύ πιστοποιητικού νόσησης.

Αναλυτικά όσα τόνισε έχουν ως εξής: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας το εξής: Εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι κατά της νόσου Covid-19, με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Καθώς επίσης – με δική τους ευθύνη – και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο είναι σε ισχύ, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το εισιτήριο διαρκείας των φιλάθλων που έχουν νοσήσει από Covid-19 θα τίθεται εκτός λειτουργίας μόλις ολοκληρωθεί η ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης και θα επιστρέφεται στον κάτοχό του μετά τον πλήρη εμβολιασμό του.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here