Διατροφικές συμβουλές από την ΑΕΚ Τρίπολης και τη διατροφολόγο του Ομίλου Ελένη Μπιλίση

0
247

Με αφορμή τον περιορισμό μετακινήσεων και κυκλοφορίας λόγω της αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού ο Όμιλος Τένις ΑΕΚ Τρίπολης σε συνεργασία με τη διατροφολόγο του Ομίλου κα Ελένη Μπιλίση, ετοίμασαν διατροφικές συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξουμε προκειμένου να αποφύγουμε τα επιπλέον κιλά αυτή την περίοδο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη εμπειρία, η οποία έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας και φόβου. Ο όμιλός τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για αυτό το λόγο έχει φροντίσει, τόσο με προγράμματα άσκησης, όσο και με οδηγίες διατροφής να σας κρατήσει όλους σε εγρήγορση χωρίς να χάσετε τον έλεγχο.

Στο παρακάτω άρθρο από την διαιτολόγο – διατροφολόγο κα. Μπιλίση Ελένη Elena Bilisi, η οποία συνεργάζεται την φετινή χρονιά με τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρουμε μερικές χρήσιμες οδηγίες για την διατροφή που πρέπει να ακολουθούμε, ώστε να προσέξουμε να μην πάρουμε βάρος εν μέσω καραντίνας covid19.Αναφορικά με τις οδηγίες της κας. Μπιλίση, ώστε να μη βγείτε εκτός ελέγχου, ακολουθώντας συνήθειες όπως τσιμπολόγημα, υπερφαγία, συναισθηματικό φαγητό  κτλ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here