Διαφορετικός ο Σύλλογος Δρομέων στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν

0
381

Η προετοιμασία του Συλλόγου Δρομέων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε καθημερινή βάση εδώ και κάποιες εβδομάδες, με στόχο η ομάδα τηρουμένων των συνθηκών να παρουσιαστεί έτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία ξεκινάει επισήμως την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου.

Η νέα ομάδα του Συλλόγου Δρομέων θα είναι σε σημαντικό ποσοστό διαφορετική, συγκριτικά με την περασμένη χρονιά. Σημαντικές αποχωρήσεις, αλλά και πολύτιμες προσθήκες, έχουν σχεδόν διαμορφώσει τον νέο προφίλ της φετινής ομάδας πλαισιωμένο από κάποια παιδιά που παραμένουν στην ομάδα.

Το σίγουρο πάντως ανεξάρτητα από το αν η ομάδα πετύχει ή όχι τους στόχους της για τη νέα χρονιά είναι ότι η φιλοσοφία και ο τρόπος λειτουργίας εντός και εκτός παρκέ, δεν πρόκειται σε κανένα σημείο να διαφοροποιηθεί συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Από τους ιθύνοντες της ομάδας πάνω απ’ όλους βρίσκεται η ίδια ομάδα και γι’ αυτό ανεξάρτητα από το αγωνιστικό σκέλος, δεν πρόκειται να γίνει οποιαδήποτε «έκπτωση» σε ζητήματα που αφορούν τη φιλοσοφία, το κλίμα στην ομάδα και τη νοοτροπία και συμπεριφορά των παικτών σε προπονήσεις και αγώνες.

 

«Δύσκολες» αποχωρήσεις…

Το δεδομένο για την ομάδα της Τρίπολης είναι ότι η φετινή ομάδα του Συλλόγου Δρομέων θα είναι διαφορετική συγκριτικά με πέρυσι, κι αυτό γιατί τέσσερα πρόσωπα από την προηγουμένη χρονιά δεν θα βρίσκονται στην ομάδα. Πρόκειται για τον Σπύρο Καλούλη που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι στην Αθήνα, τον Διαμαντή Μπουρή που μετά από μια πολύ κακή χρονιά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον αχίλλειο δεν θα αγωνιστεί ενώ και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι ζητούμενο, του Στέλιου Χατζόπουλου ο οποίος λόγω σπουδών στην Πάτρα πήρε μεταγραφή για τον Αίολο Αγυιάς και τον Δημήτρη Σπυράκο ο οποίος λόγω εξωαγωνιστικών υποχρεώσεων και από αυτόν είναι δύσκολο να αγωνιστεί φέτος με τους «κυανοκίτρινους».

Η αλήθεια είναι αν όχι όλες οι περισσότερες από αυτές τις αποχωρήσεις άλλαξαν τον προγραμματισμό στην ομάδα σε κάποιους τομείς, αφού αποτελούσαν πρόσωπα πρώτης γραμμής στην ομάδα.

 

Οι παραμονές και τα νέα πρόσωπα…

Την ίδια ώρα εκτός από τον «κορμό» της ομάδας που αποτελείται από πιο παλιούς στην ομάδα Γιώργο Μπαλή, Χρήστο Αγγουρά και Κώστα Σινανάι, σημαντική είναι και η παραμονή του Δημήτρη Μαντίκου από πέρυσι στην ομάδα και η επιστροφή του Βασίλη Καρλή στην αγωνιστική δράση μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Παράλληλα στη φετινή ομάδα του Δρομέα θα βρίσκονται ο Βαγγέλης Σταματόπουλος που θα δώσει πολύτιμες βοήθειες στις θέσεις των ψηλών, ο Μιχάλης Μπάχα που ήρθε από τη Σπάρτη και το Λακωνικό Κρόνο, αλλά και ο playmaker Γιάννης Κόκκορης προερχόμενος από την Κυνουρίας και αφού το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν σε ομάδες της Αττικής. Φυσικά κάπου οδού πρέπει να σημειωθεί ότι γεγονός αποτέλεσε και η επιστροφή του Γιώργου Σακελλαράκου, μετά από την απουσία των τελευταίων μηνών από τον «κυανοκίτρινο» σύλλογο.

 

Εκκρεμότητα για 1-2 μεταγραφές…

Η ομάδα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με διάφορους παίκτες προκειμένου να πραγματοποιηθεί η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας στο φετινό της ρόστερ σε μία ή ενδεχομένως σε δύο διαφορετικές θέσεις. Σε προτεραιότητα φαίνεται να βρίσκεται από τους ανθρώπους του συλλόγου η κάλυψη μιας θέσης στους ψηλούς. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν επαφές και κάποιους αθλητές και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό.

Από εκεί και πέρα αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση ίσως υπάρξει ενίσχυση σε θέση για την οποία η απόφαση θα εξαρτηθεί από τον Ηλία Μπαλή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here