Διεξήχθη η κλήρωση για τους «4» του Κυπέλλου Αρκαδίας (+φωτό)

0
170

Λίγο νωρίτερα στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Αρκαδίας όσον αφορά την ημιτελική φάση του θεσμού. Στη διαδικασία συμμετείχαν ο Παναρκαδικός, η Τεγέα, ο Πανθυρεατικός και οι Βρασιές από τις οποίες προέκυψαν τα δύο ζευγάρια του ημιτελικού που είναι τα: Βρασιές – Παναρκαδικός και Πανθυρεατικός – ΑΟ Τεγέας.

Στην διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σε αρκετά καλό κλίμα, παρευρέθηκαν δύο εκπρόσωποι από τον ΑΟ Τεγέα, αλλά και εκπρόσωπος από τον Πανθυρεατικό, χωρίς να δώσουν παρουσία στη σχετική κλήρωση εκπρόσωποι από τις Βρασιές και τον Παναρκαδικό. Αναλυτικότερα η ημιτελική φάση και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει αναλυτικά ως εξής:

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ | 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Βρασιές – Παναρκαδικός (12/02/2020)
Πανθυρεατικός – ΑΟ Τεγέας (12/02/2020)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ | 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Παναρκαδικός – Βρασιές (26/02/2020)
ΑΟ Τεγέας – Πανθυρεατικός (29/02/2020).

Στη συνέχεια της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για τον ορισμό του «γηπεδούχου» στον φετινό τελικό αγώνα της διοργάνωσης. Μετά την κλήρωση «γηπεδούχος» ομάδα θα αποτελέσει η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Βρασιές – Παναρκαδικός. Ο σκοπός του καθορισμού πριν την ημιτελική φάση η «γηπεδούχος» ομάδα στον τελικό έχει να κάνει με διαδικαστικά ζητήματα καθώς και ο καθορισμός των πάγκων και φυσικά της εξέδρας που τοποθετηθούν οι φίλαθλοι κάθε ομάδας.

Μετά από εισήγηση της ΕΠΣ Αρκαδίας προτάθηκε ο μεγάλος τελικός να διεξαχθεί φέτος ημέρα Σάββατο, με τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των σωματείων να μην εκφράσουν αντίρρηση. Πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του φετινού μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας είναι 04/04/2020 ή 11/04/2020 ημέρα Σάββατο, με την ημερομηνία να οριστικοποιηθεί με βάσει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα Τρίπολης, αφού και φέτος προβλέπεται ο μεγάλος τελικός να διεξαχθεί στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here