Δικαίωμα συμμετοχής β’ ομάδων στο Β’ τοπικό της Αρκαδίας

0
481

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία έχει αποφασίσει η ΕΠΣ Αρκαδίας σε ότι αφορά τη νέα σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματος, που κινείται προς την κατεύθυνση της περαιτέρω εξέλιξης και ανάπτυξης του τοπικού ποδοσφαίρου. Ειδικότερα σύμφωνα με ενημέρωση, από τη νέα σεζόν οι ομάδες Α’ τοπικού, θα έχουν δικαίωμα να κατεβάσουν και β’ ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.

Μάλιστα τη συγκεκριμένη απόφαση έχουν δει θετικά αρκετά σωματεία και ήδη 2-3 εξ’ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» και τη συμμετοχή τους. Αυτή η σημαντική πρωτοβουλία δίνει τη δυνατότητας σε όσα σωματεία έχουν ακαδημίες με πολλά παιδιά, να κατεβάσουν και δεύτερη ομάδα στο β’ τοπικό δίνοντας τη δυνατότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάρουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά οι αθλητές που θα αγωνίζονται στις β’ ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στις α’ ομάδες, ενώ οι β’ ομάδες που θα κατέβουν στα πρωταθλήματα της β’ κατηγορίας, θα αγωνιστούν εκτός συναγωνισμού. Σκοπός της συμμετοχής β΄ ομάδων επίσης, είναι το πρωτάθλημα του β’ τοπικού να διεξαχθεί με όσο περισσότερες ομάδες γίνεται, ούτως ώστε οι σύλλογοι να έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Περισσότερα είναι δεδομένο ότι θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη απόφαση μόνο θετικά μπορεί να χαρακτηριστεί για διάφορους λόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here