Δικαίωση Παναρκαδικού για την τύχη και του ματς με ΑΣ Σαντορίνης

0
169

Νωρίτερα σήμερα το πρωί της Τετάρτης 30/03 κοινοποιήθηκε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ σε ότι αφορά την εκδίκαση της ένστασης του Παναρκαδικού για την τύχη της αναμέτρησης με τον ΑΣ Σαντορίνης. Όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο (ύστερα από τη δικαίωση της Αρκαδικής ομάδας και σε ότι αφορά το ματς με τον Χαραυγιακό) αποφασίστηκε ο επανορισμός της αναμέτρησης για την 20η αγωνιστική.

Αναλυτικά το απόσπασμα της απόφασης του αρμοδίου οργάνου της ΕΠΟ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου. Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο, με την επωνυμία «Παναρκαδικός», από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική κατηγορία (άρθρο 17 Κ.Α.Π.).

Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, που είχε ορισθεί, αρχικώς, για τις 20.3.2022, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των σωματείων, με την επωνυμία «ΑΣ Σαντορίνης 2020» και «Παναρκαδικός», εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης.

Κρίθηκε, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε στις 30 Μαρτίου 2022, σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριο της στην Αθήνα, χωρίς να παρίσταται το εγκαλούμενο.

Γίνεται μνεία ότι κατά της απόφασης αυτής χωρεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων από τη σύμφωνα με το Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. γνωστοποίηση της απόφασης σε αυτούς.».

 

Το Σάββατο (02/04) το ματς των «πρασίνων» στη Σαντορίνη…

Λίγη μόνο ώρα μετά την δικαίωση του Πανρκαδικού στην εκδίκαση της ένστασης για την τύχη του ματς με τον ΑΣ Σαντορίνης, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΟ προχώρησε στον ορισμό της αναμέτρησης του Παναρκαδικού στη Σαντορίνη με την τοπική ομάδα για το πρωί του Σαββάτου (02/04) και ώρα 11:30 στο Δημοτικό γήπεδο Θήρας.

Ο Παναρκαδικός καλείται να διεκδικήσει τη νίκη, μην έχοντας άλλη επιλογή από τη στιγμή που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Την Τρίτη (05/04) η 21η αγωνιστική του 5ου ομίλου…

Παράλληλα με τον επανορισμό της αναμέτρησης του ΑΣ Σαντορίνης με τον Παναρκαδικό, ορίστηκε και η διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σε ότι αφορά τον 5ο όμιλο, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης (05/04) και ώρα 16:00. Θυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη αγωνιστική ο Παναρκαδικός θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ενώ ρεπό έχει η ομάδα του Ερμή Μελιγούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Δημοτικό γήπεδο Θήρας | ΑΣ Σαντορίνης – ΑΕ Μυκόνου.
Δημοτικό Στάδιο Σκάλας Λακωνίας | Άρης Σκαλας – Άγιος Ιερόθεος.
Α’ Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης | Χαραυγιακός ΑΟ – ΑΠΟ Φωστήρας.
Δημοτικό Στάδιο Κρανιδίου | ΑΕ Ερμιονίδας – Ηλιούπολη.
Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού | Παναρκαδικός ΑΟ – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

► Τέλος τονίζεται ότι η 22η και τελευταία αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (10/04) και ώρα 16:00.

 

Ευχαριστήριο Παναρκαδικού στον νομικό του εκπρόσωπο…

Με τη θετική έκβαση που είχε η εκδίκαση των ενστάσεων του Παναρκαδικού ΑΟ για τα ματς με Χαραυγιακό και ΑΣ Σαντορίνης, η διοίκηση των «πρρασίνων» εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον νομικό εκπρόσωπο του συλλόγου, κ. Λάκη Σημαιοφορίδη. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης Παναρκαδικού αναφέρει:

«Ευχαριστούμε πολύ τον δικηγόρο μας Κον Σημαιοφορίδη Λάκη, για την άρτια παρουσία του στις υποθέσεις της ομαδος μας με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματός μας (ΕΠΟ) και ιδιαίτερα για την εικόνα που παρουσίασε για το ιστορικό σωματείο μας. Εδώ να επισημάνουμε ότι καταδικάζουμε απερίφραστα όλους όσους (τους γνωρίζουμε με ονοματεπώνυμο και αποδείξεις) με γκεμπελίστικες και υποχθόνιες παρεμβάσεις, προσπάθησαν να δημιουργήσουν, πριν τις δίκες μας, απαξιωτικό κλίμα εις βάρος της ομάδος μας. Ο Παναρκαδικός ΑΟ είναι ιστορικό, αλλά και πολύ μεγάλο σωματείο και θα αναδειχθεί μέσα από τις στάχτες του. Ευχαριστούμε δε όλους όσους μας βοήθησαν (ηθικά-οικονομικά) στον αγώνα μας αυτό. Ιδιαίτερη μνεία στη Κον ΠΟΚΑ ΘΕΟΔΩΡΟ που στάθηκε δίπλα στον πρόεδρό μας Κον ΚΑΝΑΒΕΤΑ ΗΛΙΑ σε  αυτές τις δύσκολες ώρες για την ιστορική ομάδα μας!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here