Δικαίωση Παναρκαδικού στην ένσταση για το ματς με Χαραυγιακό

0
117

Σύμφωνα με ενημέρωση των ανθρώπων του Παναρκαδικού, έγινε γνωστή η απόφαση της εκδίκασης της ένστασης της ομάδας σε ότι αφορά την τύχη της αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό, η οποία δικαιώνει το «τριφύλλι». Κατά συνέπεια εντός των επόμενων 15 ημερών θα οριστεί η διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στις τάξεις του Αρκαδικού συλλόγου υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς η ομάδα κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι η αναμέτρηση επί του Χαραυγιακού έπρεπε να αναβληθεί, όπως και ολόκληρη η αγωνιστική, κάτι που η Επιτροπή Πρωταθλημάτων δεν έκανε ποτέ.

Η δικαίωση αυτή έρχεται για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες δικαίωσης και της ένστασης του Παναρκαδικού για το ματς στη Σαντορίνη, καθώς σ’ αυτή την περίπτωση η ΕΠΟ είχε ενημερωθεί εγκαίρως ότι οι θετικοί σε covid-19 ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού ήταν αδύνατο να είναι διαθέσιμοι την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης. Ωστόσο και η ΕΠΟ δεν ανέβαλε ούτε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Φυσικά τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο σχετικά με την τύχη της εκδίκασης της ένστασης του Παναρκαδικού για το ματς με Σαντορίνη και καλό είναι να περιμένουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες για να δούμε ποια θα είναι η απόφαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here