Διοικητικό πόστο στην ΑΕΚ Τρίπολης για τον Κώστα Λιακόπουλο

0
428

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας επί σειρά ετών, Κώστας Λιακόπουλος, θα αναλάβει διοικητικό πόστο στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο, μετά την απόφασή του να σταματήσει την ενεργό δράση.

Στην ανακοίνωσή του ο Αρκαδικός σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με πολύ εκτίμηση και υπερηφάνεια σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Τρίπολης και ο Πρόεδρός της Παναγιώτης Βαλασόπουλος ανακοινώνουν με χαρά σήμερα ότι ο Κώστας Λιακόπουλος, καταξιωμένος ποδοσφαιριστής και επί χρόνια αρχηγός της ομάδας μέχρι σήμερα, αναλαμβάνει νέα διοικητικά καθήκοντα στην ομάδα ύστερα από την απόφασή του να σταματήσει την ενεργό δράση.

Ο ζήλος και η αγάπη του Κώστα προς την ομάδα του δίνουν σήμερα επάξια μια νέα θέση στην Διοίκησή της, ούτως ώστε να συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα πλέον και όπως πάντα, καινούριες επιτυχίες στην ομάδα μας. Η επάξια πορεία του μέχρι σήμερα, η επιστημονική και αθλητική του κατάρτιση, προϊδεάζουν και εγγυώνται νέες επιτυχίες στα νέα καθήκοντα που σήμερα του ανατίθενται.

Μαζί λοιπόν με τις ευχές μας για μια καλή και εποικοδομητική συνέχεια από ένα πλέον νέο μετερίζι συγχαίρουμε ειλικρινά τον Κώστα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην ομάδα που τόσο αγάπησε και συνεχίζει σήμερα να αγαπά και να υποστηρίζει.

Στο νέο του πόστο ο Κώστας Λιακοπουλος θα βρει και τον κ. Ιωάννη Μπουντρούκα, μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με έμπρακτη και σημαντική παρουσία στην ομάδα. Οι δυο τους θα αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κώστα καλώς ήρθες και καλό ξεκίνημα σε εσένα και τον κύριο Γιάννη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Τρίπολης.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here