«Δοκιμάζεται» το ΔΑΚ Τρίπολης με την επιστροφή των συλλόγων στους αγωνιστικούς χώρους

0
545

Η περασμένη καθώς και η τρέχουσα εβδομάδα αποτελούν ένα διάστημα στο οποίο υλοποιήθηκε η άρση απαγόρευσης της δραστηριότητας των αθλητικών συλλόγων και φυσικών των αθλητών/τριών. Τις προηγούμενες ημέρες το ΔΑΚ Τρίπολης «υποδέχθηκε» τους αθλητές/τριες της Αντισφαίρισης πάντα με τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας. Η τρέχουσα εβδομάδα προβλέπει την επιστροφή στις προπονήσεις και για τους υπόλοιπους συλλόγους στο χώρο του μπάσκετ, του βόλεϊ, της κολύμβησης και του στίβου.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον ξεκινά και πάλι η λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης από τις αμέσως επόμενες ημέρες με συνέπεια να «δοκιμαστεί» το αθλητικό κέντρο στο κατά πόσο έτοιμο είναι, όπως και το προσωπικό του, να ανταπεξέλθουν στα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Η αλήθεια είναι ότι σε σημαντικό ποσοστό η επιτυχημένη λειτουργία του ΔΑΚ Τρίπολης βάσει των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, δεν θα εξαρτηθεί μόνο από την συμπεριφορά και σωστή στάση των μελών των συλλόγων αλλά προτίστως από το προσωπικό του ΔΑΚ Τρίπολης, το οποίο θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση παρακολουθώντας συνεχώς αν και εφ’ όσον τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

Για παράδειγμα διαπιστώθηκε ότι πριν περίπου δέκα ημέρες και κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ΔΑΚ Τρίπολης σε ότι αφορά την έναρξη προπονήσεων στο άθλημα της Αντισφαίρισης, όλες οι είσοδοι στο αθλητικό κέντρο ήταν κλειστές (ακόμη και αυτή που πρόβλεπόταν να είναι ανοιχτή για την είσοδο-έξοδο των αθλητών), με αποτέλεσμα η πρόσβαση των αθλητών/τριων του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης να πραγματοποιείται αναγκαστικά από σημείο της περιβόλου του ΔΑΚ όπου υπήρχε ανοιχτή δίοδος (σπασμένο κάγκελο).

Ωστόσο από τις επόμενες ημέρες με μεγαλύτερο αριθμό αθλητών/τριων και με την παράλληλα λειτουργία όλων των εγκαταστάσεων, θα πρέπει το προσωπικό να βοηθά στον έλεγχο των ατόμων που εισέρχονται και εξέρχονται από το αθλητικό κέντρο και φυσικά να ενημερώνουν τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου για οτιδήποτε πέρα από τους κανονισμούς προστασίας παρατηρείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως η διοίκηση του Νομικού Προσώπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε έντονη κινητικότητα με σκοπό να προετοιμάσει οργανωτικά και όχι μόνο την πλήρη επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης. Μάλιστα ο Ηλίας Κούρος πραγματοποιεί σειρά συζητήσεων και ενημερώσεων προκειμένου να μην παρατηρηθούν προβλήματα τις επόμενες ημέρες στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here