Δράση ποδοσφαίρου για παιδιά διεξήχθη στην πλατεία Άρεως

0
275

Μια ποδοσφαιρική δράση η οποία απευθύνθηκε στα παιδιά, πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Αρκαδίας με την υποστήριξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία και η συγκεκριμένα η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, στην πλατεία Άρεως. Στη συγκεκριμένη δράση παιδιά μικρής ηλικίας και αθλητές ακαδημιών είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που στήθηκε.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά όπως τονίστηκε και από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Χρήστος Καρνέζη, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά ούτε και κανόνες, παρά μόνο η χαρά της συμμετοχής σ’ έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μορφή τουρνουά και όχι πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει και θα συνεχίσουν να υλοποιούνται σε τρεις διαφορετικές πόλεις (Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Άστρος) τουρνουά ποδοσφαίρου για μικρές ηλικίες.

Με τη σειρά του μίλησε και ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Δημήτρης Κόλλιας για τη συγκεκριμένη δράση ο οποίος τόνισε ότι πιο σημαντικό από τη συγκεκριμένη δράση είναι να το ευχαριστηθούν τα παιδιά. Παράλληλα, τόνισε, ότι τα παιδιά τη συγκεκριμένη εμπειρία θα μπορέσουμε στη συνέχεια να την αναπτύξουν μέσα από την πιο ενεργή ίσως ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και της συμμετοχής τους σε κάποια ακαδημία ποδοσφαίρου.

Σε ότι αφορά τις Μικτές Αρκαδίας ο κ. Κόλλιας τόνισε ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό με ταλέντα στην Αρκαδία. Πρόσθεσε ότι στην παρούσα φάση η ομάδα προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, τα παιδιά έχουν διάθεση και πολύ όρεξη και είναι αισιόδοξος ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος οι ομάδες της Αρκαδίας θα είναι έτοιμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here