Δράση του Save Your Hood στον Αη-Γιάννη Ψηλονόμο

0
310

Μία ακόμη δράση θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Τρίπολη και ειδικότερα στην περιοχή του Αη-Γιάννη του Ψηλονόμου. Το σημείο συνάντησης της συγκεκριμένης δράσης μπορεί κανείς να βρει ΕΔΩ.

● Για όποιον δεν έχει social media, θα υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση από τα τοπικά ΜΜΕ, για όλες τις λεπτομέρειες της εκάστοτε δράσης. Έτσι όποιος το επιθυμεί, μπορεί απλά να μεταβεί στο σημείο συνάντησης και να βοηθήσει.

● Μπορεί κανείς να γίνει μέλος της σελίδας Save Your Hood Τρίπολη ΕΔΩ, προκειμένου να ενημερώνεται για όλα τα νέα και τις δράσεις.

● Κάθε Δευτέρα ξεκινά μέσω της σελίδας Save your hood στο Facebook, μια ψηφοφορία όπου ο καθένας μπορεί να προσθέσει την πρότασή του για μια περιοχή που θεωρεί πως χρειάζεται παρέμβαση.

● Κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, οι ενδιαφερόμενοι ψηφίζουν την επιλογή τους μέσω της κεντρικής ψηφοφορίας στο Facebook στη σελίδα Save your hood (επιλέγετε μέσα στη σελίδα τις «Ανακοινώσεις» για να βρείτε την ψηφοφορία της εβδομάδας) και εάν δεν είναι ήδη στην ομάδα, τότε προστίθενται από τη συντονίστρια της Τρίπολης,κα. Σάντυ Καλόγρη.

– Link σελίδας Save your hood Τριπολη: https://www.facebook.com/groups/4151752398177906/?ref=share
– Link σελίδας Save your hood (κεντρική): https://el-gr.facebook.com/groups/saveyourhood/

● Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail με την κα. Σάντυ Καλόγρη, στέλνοντας το μήνυμά σας στο skalogri@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6974.703724

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here