Δρομολόγηση από την Περ. Πελοποννήσου της αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών

0
359
ΦΩΤΟ: CONTRAEPITHESI.GR

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Φιλικών τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ιδιαίτερα κακή! Ο αγωνιστικός χώρος και λόγω της κακής συντήρησης από τη στιγμή που υλοποιήθηκε η ανακατασκευή του (δεν τοποθετήθηκε ποτέ το ποτιστικό σύστημα όπως προβλεπόταν για την προστασία του συνθετικού χλοοτάπητα από τις υψηλές θερμοκρασίες), αλλά κυρίως λόγω της υπερβολικής χρήσης του γηπέδου από πολλά σωματεία εξαιτίας της έλλειψης άλλων γηπέδων στην περιοχή.

Αρκετές είναι οι φθορές στον αγωνιστικό χώρο με κάποια φθαρμένα σημεία που κρύβουν παγίδες στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα σε πολλά σημεία ο αγωνιστικός χώρος παρουσιάζει κάποια ελαφρά βαθουλώματα που και αυτό από την πλευρά τους κρύβει κινδύνους για τραυματισμούς στη διάρκεια αναμετρήσεων ή προπονήσεων.

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε τις τελευταίες ημέρες για το θέμα του γηπέδου Φιλικών φαίνεται ότι από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου υπάρχει η βούληση άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλικών. Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας πήραν διαβεβαιώσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Λαμπρόπουλος ότι σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις που αφορούν παρεμβάσεις στο γήπεδο Φιλικών ίσως και στις αρχές του 2021.

Η εξέλιξη είναι σημαντική αφού το επόμενο διάστημα με την παράδοση του γηπέδου Τεγέας και παράλληλα την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών, θα δοθεί σε πρώτη φάση μεγάλη «ανάσα» στην έλλειψη γηπέδων στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here