Δυναμική Αρκαδική παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16!

0
277

Η πολύ καλή παρουσία των Αρκάδων αθλητών/τριών στο πρόσφατο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 εξασφάλισε και πολλές προκρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 το διήμερο 11-12 Ιουλίου. Συνολικά 25 είναι οι Αρκαδικές συμμετοχές με τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα! Επιπλέον 4 αθλητές/τριες είναι επιλαχόντες και θα πρέπει να περιμένουν την προσεχή εβδομάδα και την οριστικοποίηση των συμμετοχών για να μάθουν αν τελικά και αυτοί θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να σταλούν με email μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 14:00 στο ΣΕΓΑΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση development@segas.gr καθώς και στις κατά τόπους διοργανώτριες ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.
Τα σωματεία στη δήλωση συμμετοχής τους μπορούν να δηλώνουν ως επιλαχόντες και αθλητές-τριες, οι οποίοι βρίσκονται στις θέσεις κατάταξης 9η – 12η για κάθε αγώνισμα. Έτσι στην περίπτωση που κάποιοι αθλητές που βρίσκονται στην αρχική κατάσταση προκριθέντων δεν επιθυμούν να συμμετέχουν, η αναπλήρωση να γίνεται άμεσα και οι σύλλογοι να επιλύουν πιο γρήγορα τα θέματα μετακινήσεων.

 

Οι Αρκαδικές συμμετοχές για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα…

Συνολικά 25 είναι οι συμμετοχές των Αρκαδικών συλλόγων μας στο προσεχές Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16. Αναλυτικότερα λοιπόν στα 80μ. θα συμμετάσχουν οι Πλατανίτη και Κωτσιοπούλου Χρ. του ΓΣ Αρκαδίας, ενώ την πρόκριση πήρε και η ομάδα 4Χ80μ. του ΓΣ Αρκαδίας. Στα 200μ. εμπόδια κοριτσιών θα συμμετάσχει η Τσουτσάνη Άννα του ΓΣ Αρκαδίας, ενώ διπλή παρουσία θα υπάρχει στη Δισκοβολία Κοριτσιών με την Μίχαλου του ΓΣΑ και την Ηλιοπούλου του ΓΣΜ Λύκαια. Στη Σφυροβολία κοριτσιών η εκπροσώπηση του Αρκαδικού στίβου θα είναι τετραπλή με τους Βερβαινιώτη και Δρακοπούλου του ΓΣΑ και τις Διαμαντοπούλου και Αργυροπούλου του ΓΣΜ Λύκαια!

Στο Άλμα σε Ύψος θα αγωνιστεί η Κοντοπούλου του ΓΣΑ, ενώ στο Άλμα σε Μήκος αγωνιστική παρουσία θα δώσουν οι Κωτσιπούλου Αικ. του ΓΣ Αρκαδίας και Σταθούρου του ΓΣΜ Λύκαια. Η Πλατανίτη του ΓΣ Αρκαδίας θα συμμετάσχει στο Άλμα Επί Κοντώ κοριτσιών, ενώ παρουσία στο τετραπλούν κοριτσιών θα δώσει Μητροπούλου του ΓΣΑ.

Πολλές κρίνονται και οι συμμετοχές σε επίπεδο αγοριών με τον Χασομέρη του ΑΟ Μεγαλόπολης να συμμετέχει στα 80μ. Ο Τσεκούρας του ΓΣΑ θα συμμετάσχει στα 2000μ. Φυσικά Εμπόδια, ενώ παρουσία στο Πανελλήνιο θα δώσει και η ομάδα 4Χ80μ. του ΓΣ Αρκαδίας. Στη Δισκοβολία παρουσία θα δώσουν ο Λυμπερόπουλος και ο Μπουρτσουκλής του ΓΣ Αρκαδίας. Στο Άλμα σε Ύψος θα αγωνιστεί ο Βλαχοπαναγιώτης του ΓΣ Αρκαδίας, ενώ στο Άλμα σε Μήκος ο Δαβλάντης του ΓΣΑ και ο Χασομέρης του ΑΟ Μεγαλόπολης. Στο Άλμα Επι Κοντώ θα αγωνιστεί ο Λεόντιος του ΓΣΑ, ενώ στη Σφαιροβολία ο Μπουρτσουκλής του ΓΣΑ. Τέλος αγωνιστική παρουσία θα δώσει και η ομάδα 4Χ200μ. Μικτή του ΓΣ Αρκαδίας.

Τέλος υπάρχουν και τέσσερις επιλαχόντες/χούσες αθλητές/τριες που αναμένουν την τελευταία στιγμή για να μάθουν αν θα αγωνιστούν ή όχι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας (3ος όμιλος). Οι συγκεκριμένοι αθλητές είναι η Βλαχοπαναγιώτη του ΓΣΑ στο Άλμα σε Ύψος, η Κωστάκη του ΓΣΑ στο Τετραπλούν ο Κανάκης του ΓΣΑ στα 200μ. Εμπόδια και ο Μπουρτσουκλής του ΓΣΑ στη Σφαιροβολία.

 

Οι λίστες ανά όμιλο…

Ο ΣΕΓΑΣ λοιπόν μετά την επεξεργασία των αποτελεσμάτων των Διασυλλογικών αγώνων Κ16, ανακοίνωσε τους αθλητές/τριες που προκρίνονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 ανά όμιλο, σύμφωνα με την προκήρυξη. Αναλυτικά όλες οι λίστες στους πέντε Ομίλους έχουν ως εξής:

1ος όμιλος
2ος όμιλος
3ος όμιλος
4ος όμιλος
5ος όμιλος

 

Οι διοργανώτριες ΕΑΣ…

Το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα λόγω και των νέων δεδομένων με την πανδημία του Κορωνοϊού θα διεξαχθεί φέτος σε πέντε Ομίλους. Στον 3ο Όμιλο περιλαμβάνονται τα σωματεία μεταξύ άλλων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο συγκεκριμένος Όμιλος θα διεξαχθεί το διήμερο 11-12 Ιουλίου στην Πάτρα.

Αναλυτικά όλοι οι Όμιλοι και οι διοργανώτριες ΕΠΣ έχουν ως εξής:

1ος) Ανατολική Μακεδονία & Θράκη – Κεντρική Μακεδονία (Καβάλα)
– Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – sersegas@gmail.com
2ος) Θεσσαλονίκη – Θεσσαλία – Δυτική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)
– Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Θεσσαλονίκης segasthes@gmail.com
3ος) Βόρεια Πελοπόννησος – Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ήπειρος – Κέρκυρα (Πάτρα)
– Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Βόρειας Πελοποννήσου segaspatra@yahoo.gr
4ος) Αθήνα – Δωδεκάνησα – Κυκλάδες – Λέσβος (Άγιος Κοσμάς)
– Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Αθήνας easathinas2014@gmail.com
5ος) Πειραιάς & Νοτιοδυτική Αττική – Κρήτη – Χίος Σάμος – Ανατολική Στερεά Εύβοια, Α.Ε. Λήμνου – (Άγιος Κοσμάς)
– Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής segaspeiraia@gmail.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here