Δυναμική παρουσία και μετάλλια στο περιφερειακό πρωτάθλημα ποδηλασίας της Πάτρας για τον ΠΟ Τρίπολης

0
181

Πρωταθλητής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος 2023 αναδείχθηκε ο αθλητής του ΠΟ Τρίπολης, Χρήστος Ρήγας, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στην Πάτρα. Οι καθημερινές του προσπάθειες και η επιμονή του στην επίτευξη των στόχων του τον ανέδειξαν πρωταθλητή στην κατηγορία Μάστερ Δ, και του χάρισαν το Χρυσό μετάλλιο.

Την ίδια ώρα σταθερά στο βάθρο βρίσκεται σε κάθε αγώνα που συμμετέχει ο Ανδριανός Νάσσος με αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Μάστερ Γ’ με τον Φώτη Αποστολόπουλο στην 11η θέση στην ίδια κατηγορία, ενώ στους μάστερ Β’ ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος κατέκτησε την 5η θέση με τον Χάρη Χαρίτο στην 13η θέση και στους Μάστερ Α’ ο Δημήτρης Γιακουμάκης τερμάτισε στην 6η θέση.

Καταπληκτική ήταν και η επίδοση των εφήβων του ΠΟ Τρίπολης, Αλέξη και Γιώργου Μάγκλαρη που κατέκτησαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα, καθώς και τον αθλητή της κατηγορίας παίδων, Θοδωρή Εξάρχου που τερμάτισε στην 7η θέση.

Οι άνθρωποι του Αρκαδικού συλλόγου εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here