Δυναμική παρουσία στο Εθνικό Κύπελλο Πίστας για την ΑΕΚ Τρίπολης

0
127

Την Κυριακή 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές/τριες του τμήματος Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολη, το Εθνικό κύπελλο πίστας στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο. Πρωτιές, μετάλλια και ανταγωνιστικές εμφανίσεις περιγράφουν με λίγα λόγια τον απολογισμό του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αναλυτικά η αγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ Τρίπολης είχε ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:
Φριντζίλα Νίκη | 1η στο αγώνισμα του σκρατς, 2η στο αγώνισμα του σπριντ 200 μέτρα και 4η στο αγώνισμα του elimination.
Κυριαζάκου Χριστίνα | 2η στο αγώνισμα του σκρατς και του elimination και 4η θέση στο αγώνισμα του σπριντ 200 μέτρων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ:
Γεωργανόπουλος Νίκος | 5η θέση στο αγώνισμα του σπριντ 200 μέτρων και 7η θέση στο αγώνισμα του σκρατς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ:
Φαρφαρά Κωνσταντίνα | αγωνίστηκε σε κοινή κατηγορία με κοινή κατάταξη κατηγοριών νεανίδων και γυναικών και κατέκτησε τη 2η θέση στο αγώνισμα σπριντ 200 μέτρων και 3η θέση στο αγώνισμα του elimination. Και ύστερα από πτώση στις τελευταίες δυο στροφές δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το αγώνισμα του σκρατς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ:
Θεοδόσης Λαμπούδης Διονύσης | 2η θεση στο αγώνισμα του elimination, 5η θέση στο σκρατς, 6η θέση στο κέιριν και 7η θέση στο αγώνισμα του σπριντ 200 μέτρων.
Μουτζουρέλης Προκόπης | 4η θέση στο αγώνισμα του σπριντ των 200 μέτρων, 5η θέση στο κέιριν και 8η θέση στο αγώνισμα του elimination.

Σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων ο κιτρινόμαυρος σύλλογος, συγχαίρει όλα τους αθλητές/τριες, τους συνοδούς τους αλλά και τους προπονητές Βασίλη Γιαννιώση Βασίλη και Βασίλη Φαρφαρά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here