Δυναμική παρουσία στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου του «μέλλοντος» της Μεγαλόπολης!

0
839

Την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο 28-29 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Μέσα λοιπόν από τη συμμετοχή των Αρκάδων αθλητών/τριών στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αποδείχθηκε ότι ο Αρκαδικός στίβος και ειδικότερα ο στίβος της Μεγαλόπολης έχει μέλλον.

Χαρακτηριστική η τριπλή συμμετοχή των νεαρών αθλητών/τριών του ΓΣΜ Λύκαια, Παναγιώτη Λαζαρίδη, Νίκης Θεοδωροπούλου και Ελευθερίας – Μαρίνας Τσαγκογέωργα. Ο λόγος για τρεις νεαρούς αθλητές/τριές γεννημένους το 2004 (κατηγορία Παίδων – Κορασίδων) που ωστόσο είχαν μια πολύ αξιόλογη αγωνιστική παρουσία μεταξύ αθλητών που αγωνίζονται στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών.

Κατά συνέπεια οι επιδόσεις των τριών αθλητών και οι θέσεις τους στα αγωνίσματά τους με βάσει τα παραπάνω κρίνονται ως ιδιαίτερα ελπιδοφόρες. Μην ξεχνάμε ότι οι ανωτέρω αθλητές έχουν εξαιρετικές επιδόσεις στην κατηγορίας τους, με την Τσαγκογέωργα να κατέχει μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία της στο αγώνισμα των 60μ.

Θυμίζουμε τα ιδιαίτερα αξιόλογα αποτελέσματα των τριών αθλητών του ΓΣΜ Λύκαια στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών κλειστού στίβου μεταξύ σπουδαίων Ελλήνων πρωταθλητών/τριών:

– Λαζαρίδης Παναγιώτης (ΓΣΜ Λύκαια) | 23η θέση στα 60μ. (7.13).

– Τσαγκογέωργα Ελευθερία – Μαρίνα (ΓΣΜ Λύκαια) | 24η θέση στα 60μ. (8.08).

– Θεοδωροπούλου Νίκη (ΓΣΜ Λύκαια) | 22η θέση στα 400μ. (1:04.43).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here