Δωρεάν προπονήσεις υποψηφίων ΣΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών από το Νομικό Πρόσωπο!

0
478

Σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που διευκολύνει ιδιαίτερα τους υποψηφίους για ΣΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τα προβλεπόμενα αθλήματα, προχωρά το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης. Κι αυτό γιατί δίνεται η δυνατότητα να προπονηθούν υποψήφιοι εντελώς δωρεάν από υπάλληλο του Νομικού Προσώπου, κάτοχο Πτυχίου Φυσικής Αγωγής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Ν.Π.Δ.Δ  Δήμου Τρίπολης ενημερώνει  τους ενδιαφερόμενους μαθητές,  οι οποίοι προτίθενται να δηλώσουν συμμετοχή σε σχολές που απαιτούν για την εισαγωγή φοιτητών βαθμολογία σε αθλήματα ότι, στο Δ.Α.Κ. Δήμου Τρίπολης θα υπάρχει  Γυμναστής, υπάλληλος του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης, ο οποίος θα προπονεί τους εν λόγω μαθητές  δωρεάν.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, προσκομίζοντας  στο Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης αίτηση, ανάλογη βεβαίωση από το σχολείο τους καθώς και βεβαίωση υγείας από κρατικό φορέα, προκειμένου να καταρτιστούν τμήματα αθλουμένων.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. και στο τηλέφωνο 2710233351. Υπεύθυνη υπάλληλος κα Τσιακίρη Ανθή.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης
Κούρος Ηλίας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here