Δωρεά Προέδρου και ΔΣ ΑΕΚ Τρίπολης στο Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»

0
144

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Αθλητές απέναντι στον καρκίνο» ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κος Παναγιώτης Βαλασόπουλος, παρέδωσε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» τρία στατικά ποδήλατα γυμναστικής για την άσκηση των ασθενών.

Στην τελετή παράδοσης της δωρεάς, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» παραβρέθηκαν ο Διοικητής του νοσοκομείου Σπύρος Αποστολόπουλος, ο Καθηγητής Θεραπευτικής-Παθολογίας-Ογκολογίας του ΕΚΠΑ & Διευθυντής 2ης Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής Αριστοτέλης Μπάμιας, η καθηγήτρια Αιματολογίας του ΕΚΠΑ,  Βασιλική Παππά, ο αναπληρωτής καθηγητής Αιματολογίας του ΕΚΠΑ  Παναγιώτης Τσιριγώτης, ο Υποδιευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας & Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  Νικόλαος Τσαλουκίδης ο Προϊστάμενος της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων Αιμοποιητικών Κυττάρων  Λύτης Αλέξανδρος, ο Υποδιευθυντής Διοικητικού  Νικόλαος Σκαρπέλος, ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής και η Πρόεδρος του WinCancer κ. Πίστη Κρυσταλλίδου.

Οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και όλοι οι παριστάμενοι τόνισαν τη σημασία αντίστοιχων προσφορών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κος Παναγιώτης Βαλασόπουλος από την πλευρά του  αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή του νοσοκομείου ,τα μέλη της ιατρικής κοινότητας και το προσωπικό για το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελούν στη μάχη κατά του καρκίνου, τόνισε ότι τα τρία αυτά ποδήλατα αποτελούν ευγενική προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας. Τα μέλη του οποίου γνωρίζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της άσκησης στους μεταμοσχευμένους ασθενείς, ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του WinCancer καλύπτοντας αυτή την ανάγκη των ασθενών του νοσοκομείου.

Η άθληση έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στους ασθενείς σωματικά και πνευματικά τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας όσο και κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας. Οι αθλητές και τα μέλη των αθλητικών σωματείων γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού στον άνθρωπο, και για αυτό απεφασίσθη να συμμετέχει και η ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  στο πρόγραμμα «Αθλητές απέναντι στον καρκίνο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here