«Δόγμα του Σοκ ΙΙ» και ατομική ευθύνη… Να δεις τι σου ‘χω για μετά…

0
511

Ο Γιάννης Βασιλόπουλος ετοίμασε ένα άρθρο (με τον προαναφερθέντα τίτλο) σχετικά με τις εξελίξεις της πανδημίας που απειλεί τον πλανήτη και «χτύπησε την πόρτα» της πατρίδας μας, το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα «Κόντρα Επίθεση» (www.contraepithesi.gr).

Ο αρθρογράφος (Γιάννης Βασιλόπουλος) προβληματίστηκε έντονα για το αν είναι σκόπιμο να δημοσιευθεί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με δεδομένη την κρισιμότητα των στιγμών και τη σοβαρότητα της κατάστασης, λόγω και του ότι υπάρχουν σαφείς πολιτικές αναφορές. Οι αναφορές αυτές εκφράζουν αυστηρά τον ίδιο και μόνο και σαφώς χαρακτηρίζουν ή αποκρυπτογραφούν τη γενικότερη πολιτική του θεώρηση.

Αρχική σκέψη ήταν και παραμένει πως το κείμενο οφείλει να το δημοσιεύσει άμεσα και μάλιστα θεωρεί πως πιθανότατα άργησε κιόλας. Διότι όλα αυτά τα χρόνια στο πλαίσιο του ραδιοφωνικού αλλά και του διαδικτυακού «Κόντρα Επίθεση» συνηθίζαμε – συνηθίζουμε να προηγούμαστε των εξελίξεων, στο μέτρο του δυνατού πάντα, με το ρίσκο της έκθεσης που αυτό συνεπάγεται.

Ο Γιάννης Βασιλόπουλος και η ιστοσελίδα «Κόντρα Επίθεση» με ακέραιο αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στους ανθρώπους που «έφυγαν», κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους, υποφέρουν από τα συμπτώματα του ιού αλλά και όσους δίνουν και θα δώσουν αυτή τη μάχη, από οποιαδήποτε θέση ή πόστο, ΔΕΝ θα αναρτήσουν αυτή την ώρα το άρθρο.

Αυτό θα γίνει στο άμεσο μέλλον και μάλλον όταν η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί ή έστω θα έχει τέτοια φθίνουσα πορεία ώστε να θεωρείται πλήρως ελεγχόμενη, εκτός αν υπάρξει ιδιαίτερος λόγος να συμβεί νωρίτερα. Ευελπιστούμε να είναι κοντά χρονικά. Καλή δύναμη σε όλους, κυρίως στους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας και ας προσέχουμε όλοι όσο περισσότερο γίνεται…

Υ.Γ. Το άρθρο είναι ολοκληρωμένο, θα δακτυλογραφηθεί ηλεκτρονικά τις επόμενες ώρες και θα βρίσκεται στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here