Δόθηκε η εκκίνηση της 2ης ημέρας του 2ου Ιστορικού Ράλλυ Τρίπολης (+φωτό, vid)

0
171

Το πρωί της Κυριακής (12/03) δόθηκε η εκκίνηση της 2ης ημέρας του 2ου ιστορικού Ράλλυ Τρίπολης το οποίο ξεκίνησε χθες από το Κεφαλάρι Αργολίδας, με διανυκτέρευση το βράδυ του Σαββάτου στην Τρίπολη και τερματισμό το βράδυ το απόγευμα της Κυριακής στο Λεβίδι.

Τα 74 οχήματα εποχής ξεκίνησαν τη 2η μέρα από την πλατεία Άρεως με ιδανικές καιρικές συνθήκες αν και στη συνέχεια της ημέρας η συννεφιά συνόδευσε τα οχήματα και τους οδηγούς στη διαδρομή της 2ης ημέρας. Αρκετοί πάντως ήταν αυτοί που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Άρεως για να παρακολουθήσουν την εκκίνηση με μικρούς και μεγάλους με κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές να φωτογραφίζουν τα ξεχωριστά οχήματα.

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος σε εβδομαδιαία βάση η πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων»

Στην πλατεία Άρεως βρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ο οποίος μίλησε για ακόμη μία φορά για το Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του Δήμου Τρίπολης είναι να διοργανώνει σε εβδομαδιαία βάση εκδηλώσεις και δράσεις που σκοπό έχουν να φέρνουν επισκέπτες στην Αρκαδική πρωτεύουσα από άλλες περιοχές της χώρας με σκοπό να γνωρίσουν την περιοχή μας, τα αξιοθέατά της, το φαγητό και τα τοπικά προϊόντα, αποτελώντας διαφημιστές της περιοχής μας.

 

Βασίλης Κοττής: «Στόχος μας να καθιερωθεί αυτός ο αγώνας»

Από την πλευρά του ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, κ. Βασίλης Κοττής ο οποίος μάλιστα συμμετείχε κανονικά και στη φετινή διοργάνωση, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη και φέτος διοργάνωση του Ιστορικού Ράλλυ Τρίπολης που τείνει πλέον να αποτελέσει θεσμός.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Τρίπολης να επανέλθουν οι αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Αεροδρόμιο της 124 ΠΒΕ. Τέλος παραδέχθηκε ότι οι συμμετοχές αυξάνονται συνεχώς στο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης και πλέον υπάρχουν σκέψεις για τη διεξαγωγή χειμερινού και εαρινού Ιστορικού Ράλλυ Τρίπολης κάθε χρονιά.

 

Φωτορεπορτάζ από το Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here