Δύο θετικά κρούσματα στον Αστέρα Τρίπολης εν’ όψει του ματς με ΟΦΗ

0
216
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Μετά από σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης που αφορά την ομάδα και τους ελέγχους που διενεργούνται σχεδόν καθημερινά στην ομάδα για την ανίχνευση του covid-19, έγινε γνωστό ότι κατά τους χθεσινούς διαγνωστικούς ελέγχους PCR που πραγματοποιήθηκαν στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, ανιχνεύθηκε ένα θετικό κρούσμα το οποίο αφορά ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι στους τελευταίους δύο εργαστηριακούς ελέγχους που έχουν διενεργηθεί, όπως απαιτεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, έχουν ανιχνευθεί δύο θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών. Σημειώνεται ότι για τη λήψη απόφασης για τη διενέργεια ή μη ενός αγώνα στη Super League 1, λαμβάνονται υπόψη οι δύο τελευταίοι προβλεπόμενοι έλεγχοι.

Για την ιστορία σύμφωνα με πληροφορίες από την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις μετά την άδεια των Χριστουγέννων τα θετικά κρούσματα έφτασαν τα έξι, ωστόσο είναι προφανώς θετικό το γεγονός ότι μετά τους δύο τελευταίους ελέγχους τα θετικά κρούσματα έχουν περιοριστεί στα δύο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η Αρκαδική ΠΑΕ επισημαίνει ότι εφαρμόζει πιστά το προβλεπόμενο Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ενώ το μυαλό της ομάδας βρίσκεται στο αποψινό εντός έδρας ματς επί του ΟΦΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here