Δύο μεγάλες διακρίσεις κυνηγάει «Το ταξίδι των αναμνήσεων»

0
77

Είκοσι μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Το ταξίδι των αναμνήσεων» του Σταύρου Κουκάκη, δεν έχουν σταματήσει τα κολακευτικά σχόλια για την άψογη εκδήλωση-παρουσίαση, αλλά και για την αρτιότητα που παρουσιάζει το βιβλίο, είτε ως έκδοση, είτε ως προς τα στοιχεία και τις ιστορίες που παραθέτει.

Ήδη το βιβλίο έχει δημιουργήσει μία δυνατή φήμη για την ποιότητα του και εκτός ελληνικών συνόρων, κάτι που βοήθησε σημαντικά και η παρουσίαση της εκδοτικής προσπάθειας μέσα από το ραδιόφωνο Cosmos Fm της Νέας Υόρκης και την εκπομπή «Κυριακάτικη Έκδοση» του Δημήτρη Φίλιου.

Έτσι λοιπόν, ήταν φυσιολογικό το βιβλίο του Σταύρου Κουκάκη να κυνηγήσει δύο μεγάλες διακρίσεις το αμέσως επόμενο διάστημα στην τελετή των ετήσιων δημοσιογραφικών βραβείων, που θα γίνουν όπως κάθε χρόνο στην Αθήνα.

Το πρώτο βραβείο είναι η συγγραφή του βιβλίου με «Το ταξίδι των αναμνήσεων» να βρίσκεται ήδη στην γραμματεία του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Το δεύτερο βραβείο που κυνηγάει «Το ταξίδι των αναμνήσεων» είναι η αποκάλυψη του θέματος με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή WNBA που μετά από μία περιπλάνηση είκοσι τεσσάρων ετών έφτασε στην κάτοχο της Αταλάντη Τασουλή! Για αυτό το συγκλονιστικό θέμα που συγκίνησε τους φίλους του μπάσκετ ανά την Ελλάδα μόλις έγινε γνωστή η ιστορία της Αταλάντης και του δαχτυλιδιού Πρωταθλητή του WNBA από το 1997, θα πρέπει δύο δημοσιογράφοι να προτείνουν το θέμα του Σταύρου Κουκάκη.

Την επιτροπή των δημοσιογραφικών βραβείων του ΠΣΑΤ απαρτίζουν μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι: Πέτρος Λινάρδος, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη, Μάκης Παπαζήσης και εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΤ ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ Βαγγέλης Ιωάννου.

Θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Κουκάκης έχει τιμηθεί δύο φορές από τον ΠΣΑΤ για τα βιβλία του «Δέκα και Ένα Χρόνια Μπάσκετ» και «Η Ιστορία Ενός Σαραντάρη» τα οποία έχουν βρει τιμητική θέση στην βιβλιοθήκη του Μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here