Δύο πρωτιές από τον Όμιλο ΑΕΚ Τρίπολης τουρνουά 10αριών του Athlisis Tennis Club

0
346

Συνέχεια διακρίσεων για τα μικρά αγωνιστικά τμήματα του Όμιλου ΑΕΚ Τρίπολης αποτέλεσε γεγονός το προηγούμενο διάστημα, καθώς οι Εβελίνα Μανιάτη και Κωνσταντίνος Τσούτσος κατέκτησαν δύο πρώτες θέσεις στο Ενωσιακό τουρνουα 10αριών στο Athlisis Tennis Club.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαίρουν τους μικρούς αθλητές του ομίλου μας Μανιάτη Εβελίνα και Τσούτσο Κωνσταντίνο για την κατάκτηση δυο πρώτων θέσεων στο ενωσιακό τουρνουά κάτω των 10 ετών στο Athlisis Tennis Club.

Η Μανιάτη Εβελίνα έκανε την αρχή σε μια ακόμη πρώτη θέση την φετινή χρονιά και σε 32άρι ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο γύρο επικράτησε της Ανδρής από τον Ναυπλιακό με 2-0 σετ (40,40). Στην οκτάδα επικράτησε της Δαλιάνη από το Klamata Tennis Garden με 2-0 σετ (40,41) μπαίνοντας στην τετράδα του τουρνουά, που επικράτησε της Παπακώστα Κωνσταντίνας, συναθλήτριας της στην ΑΕΚ Τρίπολης με 2-0 σετ (40,40). Στον μεγάλο τελικό η αθλήτρια του Γ. Παπαδόπουλου κέρδισε με 2-1 σετ (35 53, 7-3) την Κοτοπούλη από τον ΑΟΑ Πατρών κερδίζοντας την 1η θέση στο τουρνουά των κοριτσιών.

Αντίστοιχη πορεία στα αγόρια είχε και ο Τσούτσος Κωνσταντίνος, ο οποίος αφού ξεκίνησε από το νο2 του ταμπλό περνώντας τον πρώτο γύρο με bye επικράτησε στον δεύτερο γύρο του Τριανταφύλλου Γιώργου από την ΑΕΚ Τρίπολης με 2-0 σετ (40, 41). Στον τρίτο γύρο του ταμπλό και μέχρι την κατάκτηση της πρώτης θέσης ο Τσούτσος επικράτησε διαδοχικά τριών παικτών του συλλόγου Αρκαδικού – Smash. Πιο συγκεκριμένα στην οκτάδα κέρδισε τον Χριστόπουλο με 2-0 σετ (40, 41), στην τετράδα τον Παύλου με 2-0 σετ (41,42) και στον τελικό τον Νικολάου με 2-1 σετ (24, 41 7-3) κατακτώντας την 1η θέση του ενωσιακού.  

Πολλά μπράβο για ακόμη μια φορά στους αθλητές μας Μανιάτη και Τσούτσο για αυτή τους την διπλή αγωνιστική επιτυχία. Η κατάκτηση των 1ων θέσεων του Open Προπαιδικού Juniors κάτω των 10 ετών, τόσο στα κορίτσια, όσο και στα αγόρια, αποτελεί τρανή απόδειξη της συστηματικής δουλειάς, που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here