Δύο τελικοί για τον Κακουρίδη στο Πανελλήνιο Ε2 της Χαλκίδας

0
318

Οι σπουδαίες διακρίσεις συνεχίζονται για τον Θάνο Κακουρίδη αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο τουρνουά κατηγορίας #2 που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα. Συγκεκριμένα ο αθλητής του SMASH Tripolis Tennis Club κατέλαβε μια 1η και μια 2η θέση.

Αναλυτικότερα μετά από πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και σημειώνοντας εξαιρετικές νίκες απέναντι σε αθλητές με υψηλότερη βαθμολογία, ο Κακουρίδης κατέλαβε την 1η θέση στα διπλά με συμπαίκτη τον Ζάχο Νικόλαο από την Πεύκη και την 2η θέση στα μονά για αγόρια κάτω των 16 ετών.

Ειδικότερα στην κατηγορία των μονών ο Κακουρίδης επικράτησε σε 4 αγώνες κερδίζοντας μάλιστα το νούμερο 1 και 4 του ταμπλό με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες, ενώ ηττήθηκε στον τελικό από τον Δημητρίου (νούμερο 2 του ταμπλό) στο 3ο σετ που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Άξιος συγχαρητηρίων για μια ακόμα φορά είναι ο Θάνος Κακουρίδης που έχοντας προτεραιότητα τα μαθήματα και διατηρώντας πάντα άψογο χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδων κατορθώνει να ανταποκρίνεται άριστα στα τουρνουά που επιλέγει να αγωνιστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here