Δύσκολο το ενδεχόμενο αντικατάστασης του τεχνικού χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλικών μέσα στο 2022;

0
1694
ΦΩΤΟ: CONTRAEPITHESI.GR

Η πραγματικότητα είναι ότι λόγω των έκτακτων εξελίξεων με την ενεργειακή κρίση και τα οικονομικά δεδομένα Παγκοσμίως που καθυστερούν πλέον αρκετά δημόσια έργα και παράλληλα το γεγονός ότι τα χρονοδιαγράμματα μέχρι την έναρξη της σεζόν στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, αποτελούν πολύ σοβαρά «εμπόδια» στο να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών μέσα στο 2022.

Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας αλλά και ο Δήμος προσπαθούν να βρουν διάφορες λύσεις, προκειμένου να μην υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με τα γήπεδα και την ομαλή διεξαγωγή των τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς τίθεται ήδη ζήτημα ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Αν. Μουκάκης».

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφερθήκαμε το σοβαρό πλέον ενδεχόμενο, για όσο τίθεται θέμα με το γήπεδο Φιλικών, να «επιστρατευτεί» με την ανταπόκριση του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης το γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης για τη νέα σεζόν προκειμένου να φιλοξενεί 1-2 ματς την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση να χαρακτηριστεί ακατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Φιλικών στη δεδομένη κατάστασή του, φαίνεται να έχει προκαλέσει αντιδράσεις κάποιων σωματείων, όπως η ΑΕΚ Τρίπολης, της οποίας το γήπεδο αποτελεί φυσική έδρα και κατά συνέπεια η μη χρήση της Κάρτσοβας, θα δημιουργήσει προβλήματα στους «κιτρινόμαυρους» για την εξεύρεση γηπέδου.

Μεταξύ των σεναρίων που εξετάστηκαν και είναι αλήθεια ότι «τέθηκαν στο τραπέζι» είναι να υπάρξει μια παρέμβαση με την αντικατάσταση κάποιων κομματιών του τεχνικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών (στις μεγάλες περιοχές κάθε εστίας και σε κάποια σημεία όπως στο κέντρο), έτσι ώστε να «βγει» η χρονιά, μεταφέροντας τον προγραμματισμό του έργου για μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου το επόμενο Καλοκαίρι. Ωστόσο σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να διατεθεί από το Δήμο Τρίπολης ή την Περιφέρεια ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό για τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις, που δεν περισσεύει τέτοιες εποχές, ειδικά για σ’ έναν αγωνιστικό χώρο που ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί ολοκληρωτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here