Δώδεκα νέα όρια για Πανελλήνια και 17 μετάλλια ο ΚΟΑΤ στο «13ο Κύπελλο ΚΟΑΤ»

0
428

Εντυπωσιακός χαρακτηρίστηκε ο αγωνιστικός απολογισμός του ΚΟΑ Τρίπολης στο πρόσφατο «13ο Κύπελλο ΚΟΑΤ». Συγκεκριμένα δώδεκα νέα όρια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και δεκαεπτά μετάλλια κατάκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Αρκαδίας το διήμερο 30 Νοεμβρίου με 01 Δεκεμβρίου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης!

Στους αγώνες που συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές από όλη την Ελλάδα προ-αγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών έγιναν πολύ καλές επιδόσεις σε όλα τα αγωνίσματα. Αναλυτικότερα διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές/τριες:

  • Σιαβελή Αναστασία (κατηγορία νεανίδων): όριο για 50 μ. πρόσθιο.
  • Μητσόπουλος Παναγιώτης (κατηγορία εφήβων): όριο για 50 μ. ελεύθερο όπου κατέκτησε την 2η θέση, όριο 100 μ. ελεύθερο όπου κατέκτησε την 3η θέση, όριο για 200 μ. ελεύθερο όπου κατέκτησε την 3η θέση και δεύτερη θέση στα 50μ. πεταλούδα.
  • Χρυσικού Κωνσταντίνα Γεωργία (κατηγορία νεανίδων): όριο για 200μ. πρόσθιο, όριο για 100μ. πρόσθιο και όριο για 50 μ. πρόσθιο όπου κατάκτησε την 3η θέση.
  • Μεϊδάνη Ισιδώρα (κατηγορία κορασίδων ): όριο για 200μ. πρόσθιο όπου κατάκτησε την 1η θέση, όριο για 100μ. πρόσθιο όπου κατάκτησε την 2η θέση και όριο για 50 μ. πρόσθιο όπου κατάκτησε την 2η θέση..
  • Μανωλόπουλος Δημήτρης (κατηγορία παίδων): όριο για 50 μ. πρόσθιο.

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν επίσης οι: Κορομηλάς Περικλής, Πανταζόπουλος Παναγιώτης, Τούντας Αριστείδης, Μάγκλαρη Ιωάννα, Ζαχαροπούλου Φωτεινή, ο Φωτιάς Δημήτρης, ο Μπερέτσος Θεόδωρος και η Μπερέτσου Όλγα.

Στην προ-αγωνιστική ομάδα μετάλλια κατέκτησαν μετάλλια οι:

  • Καρζής Χρήστος : 1η θέση στα 50μ. ύπτιο και 1η θέση στα 50μ. ελεύθερο.
  • Δουμάζου Αγάθη: 2η θέση 50 μ. ύπτιο.
  • Καλοπίση Λόντου Μαρία: 2η θέση στα 50μ. ελεύθερο και 2η θέση 50 μ. πρόσθιο.
  • Μεϊδάνη Ελπίδα: 2η θέση 50 μ. ύπτιο.
  • Γιαννίκος Πάρις: 1η θέση 50 μ. ύπτιο.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΚΟΑ Τρίπολης μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που στέκονται στο πλευρό του συλλόγου μας όλα αυτά τα χρόνια, τον κο Μαστοράκο Σπύρο και την κα Μαραγκού Αγγελική, τους εθελοντές – μέλη του συλλόγου μας που βοήθησαν ακούραστα όλες τις προηγούμενες εβδομάδες και φυσικά το Σαββατοκύριακο των αγώνων και όλους τους αθλητικούς συλλόγους που για 13 χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους το ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ. Το Δ.Σ. συγχαίρει για άλλη μια φορά όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος  και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here