Είδη για τα εγκαταλελειμμένα μωρά των μαιευτηρίων Έλενα και Αλεξάνδρα συγκέντρωσε ο Όμιλος Τένις ΑΕΚ Τρίπολης (+vd)

0
137

Σε μια ιδιαίτερα ουσιαστική δράση ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με πρωτοβουλία του και φυσικά με την ανταπόκριση όλων των μελών του συλλόγου, συγκέντρωσε αρκετό υλικό με παιχνίδια, ρούχα, πιπίλες, σεντόνια, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, το οποία παραδόθηκαν στα μαιευτήρια Έλενα και Αλεξάνδρα, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες σε είδη που προορίζονται για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλα τα μέλη και μη του συλλόγου για την άμεση ανταπόκρισή τους στο πρώτο Santas Helpers που στήθηκε στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Οι Ανώνυμοι Βοηθοί του Αϊ Βασίλη συστρατεύτηκαν στην ιδέα παροχής άμεση βοήθειας στα εγκαταλελειμμένα μωρά των μαιευτηρίων Έλενα και Αλεξάνδρα. Μέσα σε 8 ημέρες στις εγκαταστάσεις του Δήμου Τρίπολης στο Δημοτικό αθλητικό κέντρο, όπου ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης χρησιμοποιεί μαζεύτηκαν  πολλά παιχνίδια, ρούχα, πιπίλες, σεντόνια, κλινοσκεπάσματα, και πετσέτες. Στόχος μας ήταν να μειωθούν, όσο είναι δυνατόν, οι ανάγκες των εγκαταλελειμμένων βρεφών των μαιευτηρίων Έλενα και Αλεξάνδρα και να δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά, που τις μέρες των Χριστουγέννων θα μείνουν για μια κόμη φορά μακριά από την οικογενειακή στέγη και θαλπωρή.

Οι προσφορές όλων των εθελοντών μας ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες. Τα πράγματα έχουν φτάσει στον προορισμό τους και οι “τενίστες βοηθοί” του Αγ. Βασίλη ήδη ψάχνουν τον επόμενο προορισμό εθελοντικής βοήθειας. Μην ξεχνάτε: Η ιδέα του να χαρίσεις ότι δεν χρησιμοποιείς μπορεί να φέρει άπλετη χαρά σε ανθρώπους, που το έχουν ανάγκη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και χαρές!!!».

► Σχετικό βίντεο που ετοίμασαν οι άνθρωποι του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, κατά την συσκευασία των συγκεντρωθέντων ειδών προς αποστολή, μπορεί να δει κανείς ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here